Cabaret PARTY la fel ca in celebrul Moulin Rouge din Paris!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Agentia No Surprises

“Hey sister, go sister, soul sister, flow sister“
“Ne vedem joi……
Ne vedem joi!!!!!!!”....Sigur, ne-am putea vedea dar este sedinta si trebuie predat raportul, prezentarea nu-i gata si mai este si petrecerea!!!
Petrecere traditionala, latino party sau bal mascat?!
NU!
Vreau o petrecere memorabila, care sa impresioneze. E Craciun, deci decoram sala in rosu si cu Pom de Craciun, o sa vina si Mosul ....Suna bine dar e banal. Asta am facut si anul trecut.
UFF si melodia asta nu-mi da pace:
“ Gitchie, gitchie, ya ya da da
Gitchie, gitchie, ya ya here
Mocha Chocolata ya ya Creole Lady Marmalade”

Da. Asta e! MOULIN ROUGE Party!!!!
Ne imbracam in rosu si negru, cigarette girls ne vor servi trabuce, dansam si cantam pana in zori!
Fetele din trupa de can-can vor navali pe scena zambind, chiund si inveselind atmosfera.
O noapte neconventionala in care vom descoperi sectretele cabaretului si totul sa se termine grandios cu o ploaie de baloane mici si sidefii, rosii si negre.
Oare ce va spune seful?
Baietilor de la IT sigur o sa le placa ....


Adela Szatvanyi

Despre AGENTIA NO SURPRISES

Cine este Agentia No Surprises?
Agentia No Surprises, agentie organizatoare de evenimente cat si prestatoarea unei game complete de produse si servicii – Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party, Nunti si Botezuri, de 12 persoane pana la .... 8.000 persoane pentru clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pfizer, Triton Cargo ... sunt cartea noastra de vizita.

Ce ofera Agentia No Surprises?
Oferim tot ceea ce tine de organizarea unui eveniment, de la decoratiunile speciale indiferent ca este vorba de o ploaie de lumini, cascada de flori sau skirtinguri din tafta regala) sau tematice (moara de vant impreuna cu faldurile din catifea rosie dau tonul unei autentice petreceri Moulin Rouge), sonorizarea evenimentului, producerea unui concert live a unui solist de muzica populara sau ...rock, pana la aparitia spectaculoasa a unui clown care sa insufleteasca o petrecere de copii.

Participare: Intrare libera