Parteneriat de succes intre AGR Autogas si IPA Jandarmerie

BUCURESTI - 12 septembrie 2017

Comunicat tip General in Auto, Sport

Fisiere atasate:

1505227169_agr-ipa.docx

Live site

Eveniment fotbalistic de amploare pe plaja din Jupiter, organizat de International Police Asociation Regiunea 12 Bucuresti impreuna cu Federatia Romana de Fotbal si sponsorizat de monteazaGPL.ro .

Cupa Jandarmerie la Fotbal - sponsor oficial monteazaGPL.ro

Cupa Jandarmerie la Fotbal - sponsor oficial monteazaGPL.ro

 "Noi, echipa AGR, ne simtim ca niste soldati in slujba clientilor nostrii, si activam pentru un mediu mai curat, aducand economii substatiale la carburant si solutii tehnice fiabile pentru fiecare tip de autoturism in parte.”  

Silviu Raicea Director Comercial AGR Autogas Group.

Sapatamana trecuta sa desfasurat in statiunea Jupiter un eveniment sportiv organizat de partenerii nostri de la IPA Regiunea 12 Bucuresti - “Turneul de fotbal pe plaja – Cupa Jandarmeriei”  la care au luat parte 24 de echipe din cadrul Ministerului de Afaceri Interne si Ministerului Justitiei, participarea la acest eveniment sportiv fiind neasteptat de numeroasa, peste 700 de participanti.

AGR Autogas Group a semnat in aceast an un parteneriat cu Asociatia Internationala a Politistilor Regiunea 12, oferind prin intermediul site-ului www.monteazagpl.ro numeroase beneficii pentru membri acesteia. Produsele care s-au bucurat de cel mai mare succes printre membrii IPA au fost: instalatia GPL AGR Next  cu 4 ani garantie si AGR Force cu 3 ani garantie – aceste instalatii GPL reprezentand varful de gama AGR si tehnologia fiind una de ultima generatie in domeniul auto GPL.

“Suntem bucurosi sa ii avem ca parteneri pe toti cei care ne protejeaza patria si ne fac sa ne simtim in siguranta in aceasta tara. Nu intamplator ne asociem numele cu partenerii de la IPA - intotdeauna am avut grija cu cine ne asociem si parteneriatul dintre IPA si AGR este unul de lunga durata si pentru ca cele doua parti se aseamana in primul rand datorita organizarii riguroase, dinamismului si verticalitatii."

Despre AGR Autogas Group

Monteaza GPL te ajuta sa economiseti bani circuland cu masina. Programeaza-te la montaj pentru o instalatie GPL dedicata pentru masina ta si vei economisi pana la 50% din banii pentru combustibil.
Instalatia GPL este o solutie ideala folosita in toata Europa pentru reducerea noxelor dar si pentru pretul scazut al acestui combustibil.
Detalii despre instalatia GPL potrivita pentru masina ta poti afla direct de la inginerii AGR Autogas Group, apeland numarul de relatii clienti 0733 733 200.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agr-autogas-group/parteneriat-de-succes-intre-agr-autogas-si-ipa-jandarmerie