Finalizarea implementării proiectului „Granturi pentru capital de lucru Agribiotehnic SRL”

Jimbolia - 5 aprilie 2023

Comunicat tip General in Agricultura

Agribiotehnic SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Grant pentru capital de lucru Agribiotehnic SRL” proiect nr RUE 1514 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

-

-

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE)

 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiara a companiei Agribiotehnic SRL in contextul crizei provocate de COVID-19.

 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 

Valoarea proiectului este de  682.810,20 lei (valoarea totala) din care : 593.748 lei grant si 89.062,20 lei cofinanțare.

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

 

 

 

Persoană de contact:

Arsinte Ion

Email: arsinte_mi@icloud.com, Telefon: 0736.646.089

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agribiotehnic-srl/finalizarea-implementarii-proiectului-granturi-pentru-capital-de-lucru-agribiotehnic-srl