Curs

Locul desfasurarii: Zona Parcul Carol-Filaret

Organizator: Aimee.ro

Curs

Aimee.ro va invita la un curs absolut deosebit, care va va facilita accesul intr-o noua dimensiune a vietii, in care totul este sacru, in care primim ajutor de la fiinte de lumina pentru o transformare profunda a fiintei noastre si suntem ajutati sa facem schimbarile necesare in vederea trecerii peste pragul reprezentat de anul 2012.


Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata.

Aceste initieri au fost aduse in lumea moderna de Alberto Villoldo, psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni si au fost facute publice pe scara larga in aceasta perioada extrem de importanta pentru Planeta Pamant.

Aceste ritualuri sunt transmise pe cale energetica si ne pot ajuta sa ne vindecam si sa vedem cine vom deveni in viitor, peste mii de ani. Ne ajuta sa facem saltul cuantic de la Homo Sapiens la Homo Luminous, sa fim liberi de toate ranile si povestile din vietile noastre, in deplina concordanta cu Mama Pamant, cu fortele naturii si cu Sinele Divin.

Beneficiile acestor ritualuri pe care le veti primi in cadrul cursului sunt nenumarate. Dintre ele, amintim:

* Reprogramarea corpului de lumina, pentru a putea sa ne vindecam, sa imbatranim, sa traim si sa murim intr-un mod diferit
* Insusirea celor patru niveluri ale perceptiei samanice: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)
* Iesirea din povestile personale, ranile emotionale, din identificarea cu ego-ul, trairea in minte si din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victima din viata fiecaruia
* Regasirea partilor de suflet pierdute si a contractelor sufletului negociate inainte sa venim pe Pamant.


Cele noua ritualuri pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul pastratorilor stelelor si ritualul Creatorului.

Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora, in forma pe care o doriti (individual sau sub forma de cursuri).


Data: 24-26 septembrie 2010

Program: vineri: 17-21; sambata: 9.30 - 19; duminica: 9.30 - 18

Locatia: Bucuresti, zona Parcul Carol-Filaret (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)

Pret: 350 RON + taxe organizare (50 RON)

Veti primi: suport de curs, diploma, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo si propria piatra Pi pentru initieri.

Continutul cursului va fi urmatorul:

* Din intelepciunea si invataturile samanilor Laika
* Ritualurile Munay Ki: ce reprezinta, cum se transmit, ce efecte au
* Explicatii despre toate cele 9 ritualuri si transmiterea efectiva a lor, la nivel energetic
* Calatorie in Lumea de Jos pentru recuperarea partilor de suflet pierdute
* Calatorie in Lumea de Sus pentru a intra in contact cu parintii celesti si a cunoaste contractul sufletului, misiunea cu care am venit pe Pamant
* Cursul mai include si alte calatorii samanice, care ne ajuta sa ne conectam cu liniile de fiinte de lumina, ghizi spirituali si vindecatori care ne vor fi alaturi din momentul primirii acestor ritualuri.


Ritualurile va vor fi oferite de Dan Marinas si Mihaela Vasile, fondatorii site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro.

Inscrieri si detalii:
mihaela @aimee.ro
0721465852In timpul cursului, se lucreaza la nivel energetic. De aceea, va rugam sa va lasati mintea acasa si sa veniti pregatiti sa primiti in inimile voastre o experienta deosebita!

Mihaela Vasile

Despre AIMEE CONSULTING&ADVERTISING

Aimee.ro: resurse, articole, carti si comunitate de dezvoltare personala ce te indruma si ajuta sa ajungi la succes si implinire personala.

Participare: Intrare libera