Petrecere de Craciun pentru copii la inaltime, in cea mai inalta sala de escalada din tara

Locul desfasurarii: Sala de escalada din Str. Baicului, nr. 80, Bucuresti

Organizator: Clubul Sportiv Vertical Spirit

In ajun de sarbatori, Vertical Spirit a pregatit pentru toti copiii dornici de distractie si aventura o petrecere de Craciun „la inaltime" – organizata in cea mai inalta sala de escalada din tara, deschisa de curand in Bucuresti.

Petrecerea va avea loc sambata, pe data de 12 decembrie, incepand cu ora 17.30, la sala de escalada din Str. Baicului, Nr.80.

La petrecere pot participa copii cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani, chiar daca nu s-au mai catarat niciodata. Tot echipamentul de specialitate va fi asigurat de catre noi.

Petrecerea va dura aproximatv 4h, iar copiii vor putea lua parte la o multime de jocuri si ateliere la inaltime, care vor fi cu atat mai incitante, cu cat sala este deosebit de inalta (15m, cat un bloc cu 5 etaje).
Iata doar cateva dintre aceste activitati:
- catarare pe peretele de 15 m inaltime
- tiroliana (o tiroliana uriasa, pe toata lungimea salii, cu pornire de la 13m inaltime)
- pod suspendat (podul va fi amplasat pe latimea salii, la o inaltime de aproximativ 6 m)
- jocuri cu mingea
- multe alte surprize.

Si pentru ca este o petrecere de Craciun, nu va lipsi nici bradul, iar sala va fi decorata conform specificului acestei sarbatori.

Noi, cei de la Vertical Spirit, ne vom ocupa de organizarea intregii petreceri si a activitatilor mentionate, de aducerea si impodobirea bradului, precum si de organizarea bufetului pentru copii. In ceea ce priveste cadourile insa (caci fara cadouri bucuria copiilor nu va fi completa), rugam pe fiecare parinte sa aduca pentru copilul sau un mic cadou, pe care sa fie scris numele copilului, cu atat mai mult cu cat fiecare dintre dumneavoastra va cunoasteti mai bine propriul copil si preferintele sale.

Taxa de participare este de 100 RON / copil (include organizarea intregii petreceri, amenajarea salii si bufetul), iar familiile cu mai multi copii vor beneficia de un discount de 15%.

Detalii si inscrieri:
Andreea Copaescu: 0740.245.368 / 0766.776.887
E-mail: andreea@verticalspirit.ro / andreea_copaescu@yahoo.com

Pentru o organizare eficienta va rugam sa confirmati participarea copiilor si sa achitati taxa de participare pana la data de 9 decembrie.


Andreea Copaescu
0740.245.368 / 0766.776.887

Despre ALPIN CLUB CARPATIC JUNIOR

Despre echipa “Vertical Spirit”:
Suntem un club sportiv infiintat in mai 2005 de catre un grup de tineri pasionati de escalada. Activitatea noastra are ca scop atat promovarea escaladei si a sporturilor montane cat si dezvoltarea infrastructurii necesare parcticarii escaladei sportive in Romania.”Vertical Spirit” este afiliat la Federatia Romana de Alpinism si Escalada (FRAE), membrii sai fiind alpinisti si cataratori cu experienta, instructori si antrenori de alpinism si escalada si totodata persoane cu studii post - universitare in domeniul economic si al educatiei fizice. Prin programele derulate dorim sa facem cunoscute multiplele valente educativ - formative ale escaladei.

Participare: Intrare libera