AMRO Grup are placerea de a te invita la targul de Iluminat de la Palatul Parlamentului!

BUCURESTI - 2 aprilie 2009

Comunicat tip General in Tehnologie
AMRO Grup are placerea de a te invita la targul de Iluminat de la Palatul Parlamentului, din Bucuresti, in perioada 8-11 Aprilie. Ne gasesti in sala Unirii, standul A6. Vino, testeaza personal produsele si vezi de aproape echipamentele pentru iluminat.Produsele sunt bazate pe cea mai noua tehnologie, iluminatul cu Leduri si acopera domeniile:
• Iluminat ambiental sau decorativ
• Lumini arhitecturale
• Lumini inteligente, iluminat pentru spectacole, discoteci
• Lumini pentru gradina, piscine, parcuri

Te asteptam cu produse inedite, bazate pe cea mai noua tehnologie: LED Lighting, un fascinant spectacol de lumini si sunet, reduceri de pret pe toata pe toata durata targului la toate produsele si multe alte surprize!

Program de vizitare pentru ELIE 2009 este:
_________________________
miercuri 08 aprilie: 10:00 - 18:00
joi 09 aprilie: 10:00 - 18:00
vineri 10 aprilie: 10:00 - 18:00
sambata 11 aprilie: 10:00 - 16:00

Despre Amro Electric Srl

AMRO Grup este specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale, oferind solutii practice si accesibile, si servicii totale in domeniile: sound reinforcement, public address, iluminat arhitectural, sonorizare, lumini, adresare publica, conferinta, traducere, vot, echipamente audio, curenti slabi, boxe, sisteme de discutii, sisteme de alarmare si control, voice evacution systems, mixere, amplificare mobila, portavoce, microfoane, intercom, aparate de proiectie. Totodata, ofera servicii profesionale de proiectare, instalare si service, in garantie si postgarantie.
0213303669
marketing_amro@yahoo.com
office@amro.ro