Poze Analiza pe baza de bilant

 • GENESYS SYSTEMS – bilant dupa 15 ani de activitate pe piata IT&C

  Poza: GENESYS SYSTEMS – bilant dupa 15 ani de activitate pe piata IT&C

 • Industria constructiilor, bilant de criza!

  Poza: Industria constructiilor, bilant de criza!

 • Cabinet Avocat Coltuc: conferinta de presa cu tema „Bilantul proceselor impotriva bancilor pe clauze abuzive, inclusiv denominare in 2014”

  Poza: Cabinet Avocat Coltuc: conferinta de presa cu tema „Bilantul proceselor impotriva bancilor pe clauze abuzive, inclusiv denominare in 2014”

 • INDAGRA, ALIMENTA, EXPO DRINK&WINE si ALL PACK 2012 - Un bilant peste asteptari.

  Poza: INDAGRA, ALIMENTA, EXPO DRINK&WINE si ALL PACK 2012 - Un bilant peste asteptari.

 • Program de perfectionare profesionala: CONTABILITATEA SI ANALIZA BILANTULUI. MANAGEMENTUL COSTURILOR

  Poza: Program de perfectionare profesionala: CONTABILITATEA SI ANALIZA BILANTULUI. MANAGEMENTUL COSTURILOR

 • ART BAZAR

  Poza: ART BAZAR

 • Bazaar Estival

  Poza: Bazaar Estival

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul analiza pe baza de bilant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la analiza pe baza de bilant. Pozele pe tema analiza pe baza de bilant cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul analiza pe baza de bilant, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la analiza pe baza de bilant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la analiza pe baza de bilant.