PRIMA MASA ROTUNDA SUB EGIDA “INTERNATIONAL TRADEMARK ASSOCIATION” (INTA) IN ROMANIA

Locul desfasurarii: Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, cu sediul in Bucuresti, Str. Ion Ghica, Nr. 5, Sector 3, Cod 030044.

Organizator: Andra Musatescu Cabinet de Avocat si Andra Musatescu Cabinet de Proprietate Industriala

PRIMA MASA ROTUNDA SUB EGIDA “INTERNATIONAL TRADEMARK ASSOCIATION” (INTA) IN ROMANIA

Andra Musatescu Cabinet de Avocat si Andra Musatescu Cabinet de Proprietate Industriala, reprezentate de Andra Musatescu, avocat, consilier in proprietate industriala si membru in Comitetul de Conducere “Importuri Paralele” al International Trademark Association (INTA), sub egida INTA, au placerea sa organizeze o masa rotunda cu tema ‘Marci Comunitare’ ce va avea loc la ora 10.00 pe data de 21.11.2008 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, cu sediul in Bucuresti, Str. Ion Ghica, Nr. 5, Sector 3, Cod 030044.

Masa rotunda este o oportunitate de a asculta prelegeri ale expertilor din domeniu si de a schimba informatii cu privire la principiile ce guverneaza marcile comunitare.

In special, masa rotunda se adreseaza liderilor care doresc sa inteleaga ce reprezinta o marca comunitara, de ce o marca trebuie sa fie protejata prin sistemul comunitar si ce fel de protectie se obtine prin inregistrare.

Prezentarile si discutiile vor fi in limba romana.

Nu exista taxa de participare.

Va rugam sa notati ca locurile sunt limitate, in consecinta va invitam sa va inregistrati. Pentru mai multe informatii si inregistrari, va rugam sa ne contactati prin email: amusatescu@dnt.ro, telefon: (+4021) 411 0576 sau fax: (+4021) 781 4793.

Andra Musatescu, email: amusatescu@dnt.ro, telefon: (+4021) 411 0576, fax: (+4021) 781 4793

Despre ANDRA MUSATESCU CABINET DE AVOCAT

Cabinetul de Avocat Andra Musatescu: castigator al premiului “Societatea de Avocatura/ Cabinetul de Avocat al Anului in Romania pentru Rezolvarea Conflictelor”, premiu acordat de Acquisition International Magazine. Dr. Andra Musatescu, Managing Partner al Cabinetului de Avocat Andra Musatescu, a fost desemnata “Avocatul de proprietate intelectuala al anului” din partea revistei britanice Corporate Intl.

Participare: Intrare libera