Cea mai eficienta metoda anti stres – seminar EFT, 16 mai 2010

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Stiinta Succesului

Stres, anxietate, fobii - invata cum sa scapi de ele, folosind EFT , cea mai eficienta metoda anti stres.

Esti expusa unui permanent stres la serviciu sau acasa? Relatiile cu colegii de serviciu sau cu clientii sunt o sursa de incordare si suparare? Suferi de anxietate sau de o fobie pe care nu poti sa o depasesti? Specialistii spun ca multe boli ar fi evitate daca ne-am controla emotiile negative, intre acestea si starea noastra de sanatate existand o stransa legatura.

Daca ai crezut ca pentru a scapa de stres trebuie neaparat sa cumperi tot felul de pastile, sa mergi la psihiatru ori sa faci cursuri de yoga, ei bine, gata ! Nu mai e cazul. Invatand EFT – intr-un singur seminar – poti sa iti reduci stresul , ca si restul emotiilor negative, la un nivel neglijabil.
Seminarul EFT “Scapa de emotiile negative, traieste pozitiv !“ ce va avea loc in Bucuresti duminica, 16 mai , te invata cum sa depasesti stresul, sa iti controlezi emotiile si sa ai succes chiar si in situatii de criza economica.

EFT este o tehnica eficienta, rapida si usor de aplicat prin care se produc imbunatatiri vizibile in cresterea performantelor profesionale, sportive si artistice, in restabilirea si mentinerea greutatii normale - pentru ca reduce pofta de mancare excesiva, ca si pentru controlul stresului provocat de conditiile de munca , relatiile din familie sau pierderea celor dragi.

Seminarul EFT va fi condus de dr.Silviu Popa, fondatorul site-ului www.StiintaSuccesului.ro si organizator al primului seminar EFT din Romania. In timpul seminariilor EFT sustinute pana acum in Bucuresti, Constanta , Timisoara, Pitesti, Targoviste, Sibiu si Ploiesti au fost obtinute rezultate spectaculoase in eliminarea claustrofobiei, a sentimentelor de frustrare, ura, dezamagire, teama si inlocuirea lor cu sentimente pozitive : autoacceptare, incredere in sine, determinare, optimism.

Inscrierile pentru seminarul EFT se fac pana vineri 14 mai, orele 14.00, numarul de locuri fiind limitat la 25.

Preţul seminarului este de 60 RON. BONUS : REDUCERE de 20% (20 RON) pentru urmatoarele seminarii tematice EFT : Bani si prosperitate, Relatii excelente, Slabeste si mentine-ti greutatea.
Suna acum la 0729.05.23.97 si beneficiaza de reducerea de 25% acordata primilor 5 inscrisi!

Informatii suplimentare la contact@StiintaSuccesului.ro la telefon 0729.05.23.97 si pe site-ul www.StiintaSuccesului.ro

P.S. Seminarii EFT pot fi organizate in orice oras din Romania, la solicitarea unui grup de minimum 15 persoane.


0729.05.23.97

Despre ANPO MEDIA GROUP

Suna acum la 0729.05.23.97 si beneficiaza
de reducerea de 25% acordata primilor 5 inscrisi!

Participare: Intrare libera