Cea mai eficienta metoda antistres - Seminar EFT - Bucuresti, 27 februarie 2010

Locul desfasurarii: Bucuresti - Piata Sudului

Organizator: STIINTA SUCCESULUI

Cea mai eficienta metoda antistres - Seminar EFT - Bucuresti, 27 februarie 2010

Cea mai eficienta metoda antistres dezvoltata in Statele Unite este usor de invatat si aplicat Acum si in Romania.

Peste 45 la suta din adulti se confrunta cu probleme de sanatate cauzate de stres, potrivit studiilor recente. Stresul este principalul factor de risc pentru ulcer, astm, colon iritabil, migrene, insomnie, boli cardiovasculare. Stresul si,in general, emotiile negative slabesc sistemul imunitar si ne fac vulnerabili in fata infectiilor de natura virala si nicrobiana.
Sunteti expus(a) unui permanent stres la serviciu sau acasa? Relatiile cu colegii de serviciu si cu clientii sunt o sursa de incordare si suparare ? Criza economica va creaza sentimente de ingrijorare, teama sau anxietate ?

Specialistii spun ca multe boli ar fi evitate daca ne-am controla emotiile negative, intre acestea si starea noastra de sanatate existand o stransa legatura.

Din fericire, o metoda de reducere/eliminare a emotiilor negative fost dezvoltata in ultimii 15 ani in Statele Unite . Numele ei este EFT (prescurtare de la Emotional Freedom Techniques) si s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda anti stres. Este o metoda simpla, usor de invatat, care da rezultate rapid si pe care o puteti folosi pentru uzul personal sau pentru cei apropiati.

Acum aveti ocazia sa invatati si dvs. EFT participand la seminarul “Scapa de emotiile negative, traieste pozitiv !“ ce va avea loc in Bucuresti sambata, 27 februarie 2010. Si nu doar sa invatati , ci sa simtiti personal ce inseamna a te elibera de povara emotiilor negative

Seminarul EFT va fi condus de dr.Silviu Popa, fondatorul site-ului www.StiintaSuccesului.ro si organizator al primului seminar EFT din Romania. In timpul seminariilor EFT sustinute pana acum in Bucuresti, Constanta , Timisoara, Pitesti, Targoviste, Sibiu si Ploiesti au fost obtinute rezultate spectaculoase in eliminarea emotiilor negative de frustrare, ura, dezamagire, teama si inlocuirea lor cu sentimente pozitive : autoacceptare, incredere in sine, determinare, optimism.

Seminarul dureaza 3 ore , incepe la 10.30 si se desfasoara in sala de curs din Soseaua Oltenitei 188 (Piata Sudului). Pretul seminarului este 80 RON.

Inscrierile pentru seminarul EFT se fac pana joi 25 februarie, orele 16.00, numarul de locuri fiind limitat la 20.

Informatii suplimentare pe www.StiintaSuccesului.roINFOLINE: 0729.05.23.97

Despre ANPO MEDIA GROUP

Suna acum la 0729.05.23.97 si beneficiaza
de reducerea de 25% acordata primilor 5 inscrisi!

Participare: Intrare libera