Poze Apariţii editoriale

 • Noutăţi Editoriale

  Poza: Noutăţi Editoriale

 • Noi apariții editoriale în Librăria de cărți digitale ebooks.edituradoxologia.ro

  Poza: Noi apariții editoriale în Librăria de cărți digitale ebooks.edituradoxologia.ro

 • Standul Editurii Diana in Pavilionul Central Romexpo

  Poza: Editura Diana la Târgul Internațional Gaudeamus 2014 - carte de invatatura - lansari editoriale deosebite

 • Prezentarea volumului Grigore Gafencu – o istorie în epistole a exilului românesc, în cadrul programului „Repere editoriale la MAE”

  Poza: Prezentarea volumului Grigore Gafencu – o istorie în epistole a exilului românesc, în cadrul programului „Repere editoriale la MAE”

 • PRIMAVARA VINE IN FORTA CU LINGHEA

  Poza: PRIMAVARA VINE IN FORTA CU LINGHEA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul apariţii editoriale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la apariţii editoriale. Pozele pe tema apariţii editoriale cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul apariţii editoriale, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la apariţii editoriale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la apariţii editoriale.