Petrecere de lansare Gastronomist

Locul desfasurarii: Art Hub

Organizator: Gastronomist

Petrecere de lansare Gastronomist

                          Lansare Gastronomist.ro la ART HUB

expozitie de fotografie culinara

Radu Dumitrescu | Iulian Chiculita

 

Joi, 16 mai 2013, incepand cu ora 19.00, pasionatii de arta culinara sunt asteptati la Art Hub, unde vom sarbatori lansarea oficiala Gastronomist.ro printr-o petrecere gourmet!

Numai in data de 16 mai veti putea admira Expozitia de fotografie culinara a fotografilor Radu Dumitrescu si Iulian Chiculita, ambii membri ai echipei Gastronomist.

Dupa ce v-am starnit pofta de mancare, va invitam la o degustare de deserturi si vinuri, pentru ca apoi sa va provocam si sa va punem la incercare creativitatea, in cateva concursuri cu premii instant ce va vor lasa gura apa! Echipa tanara si pasionata din spatele Gastronomist.ro este formata din doi fotografi talentati, un cofetar si un bucatar ce isi propun sa va prezinte cele mai apreciate restaurante din tara si din strainatate, chefii din spatele meniurilor, tips and tricks pe care le puteti aplica in propriile bucatarii, precum si multe alte surprize pe care le veti descoperi participand la evenimentul de lansare.

Parteneri: F64 Studio, Horeca School, Fabrica Dulce, Mrs. B. Funky Bakery, Atelierul de Print

Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 19.00.

 Mai multe informatii aici:

http://www.facebook.com/Gastronomist.ro

http://www.gastronomist.ro

ART HUB, Bd-ul Marasesti nr.107 (intersectia cu Dimitrie Cantemir - zona fostului Budapesta, vis a vis de Hotel Dalin), este noul spatiu de lucru si expunere oferit de Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane comunitatii artistice din Bucuresti.

 

Confirmare pana la data: 16 mai 2013

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • F64 Studio F64 Studio
  • Fabrica Dulce Fabrica Dulce
  • Atelierul de Print Atelierul de Print
Parteneri eveniment:
  • Mrs. B. Funky Bakery Mrs. B. Funky Bakery