Arbex Art Decor te invita in Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti, cu instructor, la Predelut

Locul desfasurarii: pensiunea Inspire View

Organizator: Arbex Art Decor

Arbex Art Decor te invita in Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti, cu instructor, la Predelut

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect destinat persoanelor care doresc sa invete, sa practice, sa experimenteze si sa evolueze in domeniul picturii, alaturi de un  profesionist.

Editia de iarna care se va desfasura la Predelut in judetul Brasov este una de atelier, iar ca tema predominanta se va studia portretul si corpul uman, dar si natura statica.

Sesiunile de lucru se desfasoara in prezenta pictorului profesionist Tudor Francu , instructorul artistic al taberei inca de la debut, din 2009. 

‘’Activitatile de specialitate se imbina in timpul taberei cu activitati creative si recreative de grup: socializare, energizare, divertisment de timp liber,  astfel ca de cele mai multe ori descoper  ca majoritatea dintre noi abia asteptam un prilej pentru a redeveni copii. Atunci stiu ca tabara este una reusita. ‘’ – Simona Polhac organizator tabara .

Detalii despre taberele noastre gasiti pe blogul dedicat taberei:  http://tabarapictura.wordpress.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt

Parteneri media: www.121.ro. www.granturi.ro, www.businesswoman.ro, www.pasiunea.eu, www.4arte.ro, www.arta-inramarii.ro, www.deco-perete.ro , www.avocatnet.ro, www.adelaparvu.com, www.zilesinopti.ro, www.metropotam.ro, www.garbo.ro, www.decorette.ro, www.bizbrasov.ro, www.vreauarta.ro, www.artout.ro

Despre ARBEX ART DECOR

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .

Confirmare pana la data: 24 ianuarie 2015

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • www.deco-perete.ro www.deco-perete.ro
  • www.arta-inramarii.ro www.arta-inramarii.ro
  • www.artout.ro www.artout.ro
Parteneri media eveniment:
  • www.businesswoman.ro www.businesswoman.ro
  • www.vreauarta.ro www.vreauarta.ro
  • www.garbo.ro www.garbo.ro