Cel mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din România

Locul desfasurarii: Romexpo

Organizator: Arena Events

Cel mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din România

Bucharest Wheels Arena (BWA) s-a lansat oficial in Romania in 2012 sub sloganul “Depaseste-ti limitele!”. Bucharest Wheels Arena, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, a prezentat publicului pe parcursul a 3 zile si 3 nopti, pe o suprafata exterioara si interioara de peste 40.000 mp, un concept inovator si cea mai mare expozitie auto – moto din Romania.

 In 2013,  intre 24 si 26 mai, organizatorii revin cu cea de-a doua editie a celui mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din Romania.

 Din dorinta de a prezenta vizitatorilor un spectacol inedit, organizatorii au inclus in programul evenimentului: simulator Formula 1, demonstratii de raliu si drift , offroad , enduro, ATV, Supermoto, ‘stunt riding’, karting, ‘bike stunts’, ‘safety drive’, ‘roller-skating’, ‘RC cars’ si multe alte surprize. Publicul poate participa in mod direct, prin inscriere, la demonstratiile de ‘safety drive’.

Concursurile specifice comunitatii auto-moto: Loudest bike, Loudest car, Bike wash, Car wash, Best Rims, Best Autohtona, Best car of the event, SPL contest, SQ contest, Clean Style Contest, Lowest Car, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine.

Evenimentul va include si o expozitie de tuning auto-moto la care isi vor prezenta masinile modificate pasionati de tuning auto, cluburi sportive si firme de tuning din toata tara.

Expozitia Bucharest Wheels Arena 2013 ofera posibilitatea participarii la eveniment a producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de automobile, motociclete, scutere, biciclete, accesorii tuning si echipamente service auto-moto, componente si piese de schimb, companii de leasing – asigurari, firme specializate in închirieri auto.

 

Mai multe informatii -> www.bucharestwheelsarena.ro.

 

#BWA2013

  • facebook.com/BwheelsArena
  • twitter.com/BwheelsArena
  • instagram.com/BWheelsArena

 

 

Confirmare pana la data: 24 mai 2013

Participare: Taxa de participare