Masa rotunda cu tema ''Protectia datelor personale in activitatile de marketing direct'

BUCURESTI - 21 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

La sediul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal a avut loc o masa rotunda cu tema 'Protectia datelor personale in activitatile de marketing direct'.

In cadrul acestei reuniuni s-au convenit actiunile viitoare pentru asigurarea respectarii standardelor prevăzute de reglementările Uniunii Europene în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.
Reprezentantii ANSPDCP si ARMAD au evaluat oportunitatile de colaborare pentru realizarea principiilor prevazute de legislatia in vigoare si anume libera circulatie a datelor personale si, in acelasi timp, protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice.


Despre ARMAD

ARMAD a fost înfiinţată în anul 2003 şi numără în prezent 35 de membri. Membru al FEDMA (Federation of European Direct Marketing), ARMAD are ca scop recunoşterea pozitivă a marketingului direct şi creşterea încrederii clienţilor şi a consumatorilor finali, ca urmare a implementării unor coduri de conduită şi de bună practică în acest domeniu, asigurarea unui cadru legislativ competitiv şi liberal.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Gabriela Ciofu, telefon 305.41.00.
armad@armad.ro