Zumba incepand cu luna Mai si la Ars Nova

Locul desfasurarii: Oradea

Organizator: Ars Nova

O noua moda face furori prin salile de fitness din intreaga lume… ZUMBA
Zumba este noul trend in materie de fitness pe care toata lumea il adopta. Programul care a facut senzatie in America si Asia iar acum cucereste si Europa. ZUMBA nu este doar fitness, este un adevarat fenomen, o explozie de energie si distractie.In ultimii ani Zumba a devenit o adevarata revolutie transformand conceptul de fitness intr-un Fitness-Fun (fitness-distractiv). Zumba s-a imprastiat ca un foc salbatic pozitionandu-se ca fiind cea mai influenta miscare in industria fitness-ului.
ZUMBA in curand si in Oradea
Clubul nostru v-a a deschide primul curs de ZUMBA din Oradea incepand cu luna Mai a acestui an cu antrenori specializati la stagii de pregatire, organizate la Budapesta de catre antrenori internationali.
In Romania exista foarte putine orase unde se poate practica ZUMBA iar Oradea este acum unul dintre ele.
Te invitam asadar sa iei parte la cea mai puternica si distractiva miscare in istoria fitness-ului. I-ati prietenii si vino alaturi de noi.
.


Str. Dimitrie Cantemir nr.9-11
0359198198

Despre ARS NOVA SRL

Companie specializata in predarea activitatilor extrascolare pentru copii si adolescenti(gimnastica, balet ,majorete,dans modern, acrobatica, inot, modern jazz) precum si programe de modelare corporala pentru adulti(aerobic, step, tae bo, dance latino, fitball, master streching, aquafitness).Unicul Centru Asociat IDA(Asociatia Internationala de Dans) si FIF(Federatia Italiana de Fitness)din Romania, organizeaza diverse seminarii de dans(hip hop, contemporan, musical, modern jazz etc.) si Fitness(hi-lo . step . aerobic dance . boot camp . power pump . tbw . gag . yoga . tb-gps . house . jazz style . low impact new style . tba . latin dance . tbw-rtp ,kombat gag) predate de cei mai buni profesori-antrenori din intreaga lume.

Participare: Intrare libera