Colectia EduTeca vine la Targul Educational Bucuresti (TEB)

BUCURESTI - 13 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, IT&C

In perioada 20-22 octombrie 2011 va avea loc la Sala Polivalenta, Targul Educational Bucuresti. Va asteptam cu drag pe toti cei interesati la standul nostru cu numarul 127. Programul de vizitare este intre orele 10-17.
Cei mici pot incerca jocurile noastre educationale, iar pentru cei mari am pregatit materiale informative. De asemenea, echipa noastra este gata sa raspunda oricaror intrebari legate de CD-uri.

Colectia EduTeca vine la Targul Educational Bucuresti

Colectia EduTeca vine la Targul Educational Bucuresti

Va invitam sa testati si ultimele noastre aplicatii pentru iPad si iPhone, jocurile educationale Preschool „Innerfox“ si Preschool Patterngod.

Seria Anotimpurile din Colectia EduTeca este compusa din 8 CD-uri educationale interactive, adresate copiilor cu varste intre 3 si 7 ani (www.eduteca.ro).

Intr-o lume magica, de poveste, plina de culoare, aventura, cu personaje misterioase si multe obiective de indeplinit, copilul este indrumat sa invete tainele anotimpurilor si ale lumii inconjuratoare. Continutul este variat si cu grade de dificultate diferite. Astfel, orice copil ce se regaseste intre limitele de varsta avute in vedere, va putea beneficia din punct de vedere cognitiv de pe urma CD-urilor EduTeca pentru copii.

Seria CD-urilor EduTeca a fost conceputa cu ajutorul educatorilor si psihopedagogilor. Astfel, cele 8 CD-uri tematice, dezvoltate dupa metoda proiectelor, urmaresc indeplinirea mai multor obiective educationale.

Va asteptam la Sala Polivalenta, 20-22 octombrie 2011, intre orele 10-17, stand 127.