Show de stand up comedy in scop caritabil

Timisoara - 8 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

„Viata pentru Dana” este un demers pe care Artitude il sustine.

Ne-am alaturat campaniei initiate de publicatia deBANAT (www.debanat.ro), prin care lupta pentru salvarea vietii Danei Ispan.
PE 14 NOIEMBRIE, ORA 21, COSTEL REVINE LA PORKY’S PUB pentru un show de stand up comedy caritabil.
HAIDETI SA RADEM PENTRU UN SCOP NOBIL! La fiecare bilet vandut, 2 lei se vor dona in acest scop. De asemenea, se va amplasa si o urna pentru donatii.

stand up comedy 14 noiembrie, caritabil

stand up comedy 14 noiembrie, caritabil

Artitude organizeaza un show de stand up comedy cu scop umanitar.

 

Despre Stand up in the city se stie deja ca a intrat in cel de-al treilea an, si se dovedeste a fi  “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare.

La fel de bine, publicul banatean stie ca unul dintre cei mai buni comedianti din tara, Costel, a venit din Bacău și a renunțat la Facultatea de Automatică, s-a făcut actor și nu s-a mai uitat în urmă. Si bine a facut, am adauga noi.

PE 14 NOIEMBRIE, ORA 21, COSTEL REVINE LA PORKY’S PUB.

Ce nu stiti insa este faptul ca de aceasta data, showul de stand up comedy este unul caritabil. Artitude s-a alaturat campaniei initiate de publicatia deBanat, prin care  lupta pentru salvarea vietii Danei Ispan. Acestei cauze nobile s-au alaturat, in decursul timpului, perosnlitatile locale precum - liderul PSD Titu Bojin, preşedintele PNL Nicolae Robu, oamenii de presă Lia Lucia Epure şi Adrian Marcu, vedeta Playboy Roxana Golban, femeia de afaceri Maria Grapini, campionul national la Superbike, Catalin Cazacu, solista Fely Donose.

„Viata pentru Dana” este un demers pe care Artitude il sustine.

Donatii se pot face in urmatoarele conturi bancare:

CONT BRD LEI - COD IBAN : RO27BRDE360SV22144303600

CONT BCR EURO - COD IBAN: RO38RNCB0805105954330001

Povestea Danei Ispan o vasiti chiar pe blogul ei http://ispandana.wordpress.com/

HAIDETI SA RADEM INTR-UN SCOP NOBIL! La fiecare bilet vandut la showul din 14 noiembrie din Club Porky’s, 2 lei se vor dona in acest scop. De asemenea, se va amplasa si o urna pentru donatii.

Luni 14 nov, ora 21

Porky’s Pub

Informatii si rezervari: 0721574819

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/show-de-stand-up-comedy-in-scop-caritabil