Stand up comedy cu TEO si SERGIU la Porky's Pub

Timisoara - 21 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Ultimul show de stand up comedy al lui TEO pe anul 2011 in fata publicului timisorean.
28 noiembrie, ora 20, Porky's Pub

STAND UP IN THE CITY – clubul mobil de comedie, revine pe scena cluburilor din Timisoara

Intrat in cel de-al treilea an, Stand up in the city se dovedeste a fi  “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare.  Stand up in the city – sau clubul mobil de comedie, a adus diversitate la fiecare sezon: prezenta exclusiva  a celor mai buni comedianti ai momentului  - Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, promovarea tinerilor comedianti care au avut sansa sa performeze in deshidere, showul de improvizatie Zis si facut, showuri de trupa si one man showuri.

Intra pe contul de Facebook Artitude Timisoara  ( http://www.facebook.com/profile.php?id=1779186811 ) pentru a afla programul pe anul acesta, dat si alte informatii.

 

Luni, 28 noiembrie, ultiumul show al lui TEO pentru anul acesta in fata publicului timisorean. Cei care au lipsit la Maratonul de Aur, dar si cei care-i duc dorul, sunt asteptati incepand cu ora 20 la Porky’s Pub pentru un show de zile mari. Invitat special – SERGIU, pe care publicul l-a cunoscut tot cu ocazia maratonului de stand up comedy.

LUNI 28 NOIEMBRIE, ORA 20

PORKY’S PUB

PRET BILET: 25 RON

     20 RON pt biletele achizitionate in avans de la Porky’s Pub

Info & rezervari: 0721574819

Înverșunat. Genial. Amuzant. Profet. Simpatic. Misogin. TEO. Teo în afara scenei e ca Teo pe scenă – te face să râzi, dar nu spune glume. Te face să gândești, dar nu-ți predă ca la școală. Îți expune lumea după modul în care el o percepe. Diferența e că el cercetează, se informează, ascultă, învață și apoi vorbește.

SERGIU Floroaia a  fost strategic planner pentru o companie de advertising, până când a realizat că poate să trăiască numai din standup. „În trei zile, am scris vreo 40 de glume, din care o să rămână probabil patru”, se amuză tânărul. Are 25 de ani şi urcă pe scenă din 2006 alaturi de trupa Aristocratii. Face parte din cea de-a doua generaţie de comedianţi români, după valul „Teo, Mihai Bobonete, Cristian Dumitru, Cătălin Bordea şi Costel Bojog”.

 

 

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/stand-up-comedy-cu-teo-si-sergiu-la-porkys-pub