Bucurestiul in alb si negru

Locul desfasurarii: Statia de metrou Unirii 1

Organizator: Asociatia Bucurestiul meu drag

Bucurestiul in alb si negru

Draga prietene al Bucurestiului,

Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag”, impreuna cu Libraria Carturesti (librarie.carturesti.ro/) va invitam sa vedeti un Bucuresti clasic si elegant prezentat în 56 de fotografii alb-negru realizate de membrii asociatiei noastre. Nu suntem profesionisti dar ne place sa fotografiem si mai ales sa fotografiem Bucurestiul nostru drag.

Despre vernisaj ar fi multe de spus…
Vernisajul de vineri 1 octombrie va incepe la ora 18.30 pe peronul statiei de metrou Unirii 1 unde, fiecare dintre fotografi isi va expune personal fotografia, ne vom muta in statia de metrou Unirii 2 iar pe la 19.30 vom vernisa expozitia in Pasajul Universitatii dupa care vom pune fotografiile acolo unde le este locul, in Café Verona de la Libraria Carturesti. Astfel fotografiile noastre vor face o calatorie prin oras.

La Cafe Verona, libraria Carturesti va asteptam la un must delicios si o turta dulce, la dovleac si mere coapte, ce mai… o sarbatorire a toamnei bucurestene!

Curatorul expozitiei: Dan Moruzan www.danmoruzan.ro (ai fost de nota 10)
Fotografiile sunt minunat tiparite de AME Design www.amedesign.ro (iti multumim Marcel)

Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
0743.076.255

Despre ASOCIATIA BUCURESTIUL MEU DRAG

Asociatia “Bucurestiul meu drag” isi propune sa promoveze Bucurestiul prin expozitii de fotografii tematice, organizand de excursiile foto in oras, editand albume, ghiduri, culegeri de articole etc. Un obiectiv prioritar al asociatiei este acela de a incuraja cunoasterea Bucurestiului de catre elevi si studenti, fara a neglija nici promovarea sa in afara tarii.

Dorim sa spunem impreuna povestea orasului nostru, asa cum il iubim, asa cum il traim in fiecare zi, asa cum ni se schimba sub priviri. Sa o spunem pentru noi, pentru copiii nostri, pentru cei care trec grabiti prin oras sau pentru cei care vin sa-l viziteze pe indelete.

Participare: Intrare libera