Livada de fotografii

Locul desfasurarii: Statia de metrou Unirii 1

Organizator: Asociatia Bucurestiul meu drag

Livada de fotografii

Livada de Fotografii
Ati mai auzit de asa ceva? Nu cred, dar va spun eu.
Vom transforma pentru 3 zile statia de metrou Unirii 1 in "Livada de Fotografii"

Cand?
In perioada 9-11 iunie va invit in statia de metrou Unirii 1 sa vizitati "Livada de Fotografii".
Vernisaj miercuri 9 iunie ora 19.00 in statia de metrou Unirii 1.

Cu ce?
Veniti cu fotografii facute in Bucuresti, format maxim 10x15 (cm) iar noi ti le expunem in livada, cu cat mai multe cu atat mai bine, poti veni cu oricate.
Fotografiile pot fi cu orice din Bucuresti, chiar si cu voi in scene de familie, puteti trece pe fotografie numele vostru, adresa de web sau de email, orice doriti. Cine doreste poate scrie pe spatele fotografiei un gand pentru oras.

Asociatia Bucurestiul meu drag
0743.076.255

Despre ASOCIATIA BUCURESTIUL MEU DRAG

Asociatia “Bucurestiul meu drag” isi propune sa promoveze Bucurestiul prin expozitii de fotografii tematice, organizand de excursiile foto in oras, editand albume, ghiduri, culegeri de articole etc. Un obiectiv prioritar al asociatiei este acela de a incuraja cunoasterea Bucurestiului de catre elevi si studenti, fara a neglija nici promovarea sa in afara tarii.

Dorim sa spunem impreuna povestea orasului nostru, asa cum il iubim, asa cum il traim in fiecare zi, asa cum ni se schimba sub priviri. Sa o spunem pentru noi, pentru copiii nostri, pentru cei care trec grabiti prin oras sau pentru cei care vin sa-l viziteze pe indelete.

Participare: Intrare libera