"NECUVINTE" cu Adrian Nour la Teatrul de pe Lipscani

Locul desfasurarii: Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Organizator: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Câstigătorul locului III la concursul "Vocea României", actorul si regizorul Adrian Nour , vă invită Duminică, 16 februarie 2014, orele 19:00, la Teatrul de pe Lipscani , să vizionati spectacolul " NECUVINTE " - o productie a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric".

"Necuvintele" sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale. Cred că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva "fast-life"-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne tine departe de noi însine.

Distributia: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim RusuScenariul si regia: Adrian NourCostumele: Wilhelmina ArzFoto si video: Regele si Regina IONESCULight design: Ilina PepineIlustratia muzicală: Adrian Nour

Cei patru tineri artisti nu pronunta nici o vorba de-a lungul acestui exceptional spectacol de pantomima. Insufletite de muzici alese de Adrian Nour, tablourile concepute de el se succed in ritm ametitor - ori sagalnic - tesand un emotionant discurs exprimat prin gesturi si dans despre dragostea care se transforma, adesea, intr-o naluca amagitoare, despre esentele diluate in aparente. Umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nici o clipa din acest spectacol.

„Contează să atingi sufletul spectatorului, să schimbi ceva în el.” Adrian Nour

Bilete si rezervări la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric", str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.Program: Marti-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminică: 12 - 19.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 16 februarie 2014

Participare: Taxa de participare