"NECUVINTE"

Locul desfasurarii: Teatrul de pe LIpscani - sala Rapsodia

Organizator: Compania de Teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva "fast-life"-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne ţine departe de noi înşine.

“«Necuvintele» sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc sa transmita mai mult decat o suta de cuvinte goale. Cred ca doar prin necuvinte mai putem lupta impotriva «fast-life»-ului pe care il traim in fiecare zi, a zgomotului, a tot ce ne tine departe de noi insine. Pentru ca «linistea este inceputul curatirii sufletului», ne-am propus sa tacem timp de o ora si ceva comentand cu umor dar si cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoara”. Consecvent, Dan Puric cultiva pantomima si dansul, un gen de teatru original care abordeaza o alta zona de expresie, dominata de poezie, sensibilitate, strecurate cu finete si umor. "Elevii" lui Dan Puric au devenit acum, personalitati ce urmeaza stralucit exemplul maestrului.Cu: Adrian Nour , Ana Pepine , Toni Dumitrescu si Vadim Rusu Scenariul si regia: Adrian Nour Costumele: Wilhelmina Arz Foto si video: Regele si Regina IONESCU Light design: Ilina Pepine Ilustratia muzicala: Adrian Nour.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819. Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminica: 12 - 19.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 15 ianuarie 2012

Participare: Taxa de participare