"ROMÂNIA. Închis pentru inventar" un spectacol de succes al Companiei "Passe-Partout Dan Puric"

Locul desfasurarii: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Organizator: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

După 25 de ani de la dispariția cenzurii în teatru, Compania "Passe – Partout D. P." prezintă un spectacol unicat sub toate aspectele, de la propunere dramaturgică la interpretare. După evenimentele din ’89 s-a lansat ideea existenței unei dramaturgii de sertar cu piese care din cauza cenzurii nu ar fi văzut luminile rampei, dar nu le-a văzut nici după 25 de ani.

O poveste dulce amara despre o lume disparuta sau nu in '89. O calatorie in timp, o rememorare a trecutului acestui popor. Un spectacol vintage.

Cu: Dragos Huluba , Eduard Adam, Violeta HulubaRegia: Dragos Huluba

"Ne-am imaginat un scenariu suprarealist. Cum ar fi daca la intoarcerea in tara am gasi sub inscriptia ROMANIA, o alta, scrisa de mana, in graba: "Inchis pentru inventar". Romani cu bagaje, copii, turisti, straini, televiziuni, toti privind peste gard in Romania aflata dintr-o data la un moment important. O dare de seama in fata istoriei sau pur si simplu un pas suspendat in aer, venind dintr-o intrebare legitima: si totusi cine am fost noi in anii "aceia". Ce am gandit, ce am visat, cu ce ne hraneam existenta, cum era soarele, aerul, apa, dragostea, rasul, durerea. Erau la fel ca acum sau erau estompate de un sistem inchis si opresiv? Sau poate erau mai colorate, mai pline de subsatanta intr-o lume in care imaginatia era un loc de refugiu. Acest spectacol nu este o teza sau o lectie de istorie. E doar o insiruire de diapozitive colorate sau alb-negru reprezentand imagini din viata unor oameni din acea lume."

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru ”Passe-Partout Dan Puric ”, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18; Joi - Duminica: 12 - 19.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 25 mai 2014

Participare: Taxa de participare