Back to the 80's fest la Sala Palatului in 31 Octombrie 2010, ora 20:00

Locul desfasurarii: Sala Palatului

Organizator: Asociatia Culturala Teocta

Back to the 80's fest la Sala Palatului in 31 Octombrie 2010, ora 20:00

DONNA SUMMER SI BARBRA STREISAND AU REFUZAT SA INTERPRETEZE PIESA “IT’S RAINING MEN”. WEATHER GIRLS AU INTRAT IN ISTORIA MUZICII DISCO CU ACEST MEGA-HIT! PE 31 OCTOMBRIE, CELEBRELE WEATHER GIRLS CONCERTEAZA PENTRU PRIMA DATA LA BUCURESTI!

In cadrul festivalului “Back To The 80s”, ajuns deja la a doua editie, alaturi de renumitele trupe ale anilor 80 Saragossa Band si Goombay Dance Band, Weather Girls vor sustine un concert antrenant. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe data de 31 octombrie 2010, incepand cu ora 20.00.

Dupa incontestabilul succes pe care l-a inregistrat prima editie a „Back To The 80s” in primavara acestui an, Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events organizeaza in toamna BACK TO THE 80s FEST, cea de-a doua editie a acestui eveniment.

Cunoscute initial sub denumirea de Two Tons o’Fun (Doua Tone de Distractie), in 1982 Izora si Martha au dat lovitura cu megahitul „It’s Raining Man”. Dupa ce la inceputul anilor 80 artista se ingrasase cu aproape 100 de kg (!), succesul de care s-a bucurat single-ul a facut-o sa ia decizia de a tine o cura drastica de slabire, care a dat pe moment rezultate. Fetele au considerat ca numele de Two Tons o’ Fun nu li se mai potriveste, astfel incat s-au transformat in Weather Girls. Cu autoironia sa caracteristica, Izora a motivat decizia sa astfel: „ Singurul motiv pentru care am slabit a fost faptul ca ma saturasem sa cos doua cearceafuri impreuna pentru a-mi face costumul de scena!”.

Este un fapt cunoscut ca „It’s Raining Men” a fost compus de producatorul veteran al muzicii disco, Paul Jabara. De asemenea, publicul din lumea intreaga a apreciat cover-ul lui Geri Halliwell (ex-Spice Girls), coloana sonora a filmului cu un urias succes de box-office „Jurnalul lui Bridget Jones”, cu Renee Zellwegger si Hugh Grant in rolurile principale. Ceea ce este insa mai putin cunoscut este faptul ca doua dintre divele muzicii disco, Donna Summer si Barbra Streisand, au refuzat sansa unui asemenea succes, nerealizand imensul potential al acestei piese. Astfel, in locul lor, Weather Girls au intrat in topurile internationale pe pozitii de frunte si in istoria muzicii disco!
Cele doua Weather Girls au solicitat organizatorilor platouri cu carne si branza. Insa sfidand orice regim alimentar, ele vor ca acestea sa fie insotite de 12 feluri de maioneza si urmate de dulciuri traditionale romanesti asortate! Si, probabil pentru a-si mentine ridicat nivelul de buna-dispozitie, cele doua artiste, care promit romanilor un show de neuitat, au inclus in meniul lor sampanie, coniac si vodca!
Pe langa Weather Girls, in cadrul festivalului „Back To The 80s Fest”, pe scena Salii Palatului vor urca si celebrele trupe Goombay Dance Band si Saragossa Band, care vor crea o atmosfera electrizanta, delectand publicul cu hiturile anilor 80.
Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, reteaua Diverta, libraria Mihai Eminescu si on-line pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro. Acestea au preturi cuprinse intre 50 si 150 RON.


marketing.teocta@gmail.com

Despre ASOCIATIA CULTURALA TEOCTA

Suntem o mână de oameni care au o pasiune comună: muzica. Cu o bază muzicală de excepţie suntem provocaţi de prof. Florin Ciofică să dăm calitate actelor culturale muzicale oferite, prin valoarea interpretărilor şi a partiturilor şi să asigurăm un cadru de afirmare a tinerilor compozitori şi interpreţi.

Participare: Intrare libera