Cafea cu aroma de Jazz

Locul desfasurarii: Cafepedia 1,2, 3

Organizator: Cafepedia

Cafea cu aroma de Jazz

Seria evenimentelor „Afterwork” inițiată de lanțul de cafenele Cafepedia continuă și în această toamnă cu noi surprize pregătite special pentru voi, cei care apreciați atmosfera specială și produsele de calitate care au consacrat acest brand.
Pentru serile răcoroase de toamnă am pregatit pentru toți clienții fideli ai lanțului cât și pentru toți iubitorii muzicii Jazz o surpriză de proporții. În fiecare seară de luni până miercuri între orele 19 și 22 una dintre cele trei locații Cafepedia din capitală va fii gazada unui recital de jazz în compania pianistului Valentin Humița , recunoscut și iubit de către toți amatorii genului și unul dintre numele de marcă ale Jazz-ului contemporan român. Astfel, sub egida „Cafea cu aroma de Jazz” , va așteptăm luni la Cafepedia 1, marți la Cafepedia 3 și miercuri la Cafepedia 2, între orele 19 si 22 , pentru a petrece clipe de relaxare unice alături de cei dragi, în compania cafelelor de o calitate excepționala și a pianului lui Valentin Humiță.
Nu ratați, de luni până miercuri „Cafea cu aroma de Jazz”, clipe pentru sufletul dumneavoastra!
Contact: Cafepedia 1-Piata Alba Iulia 2
Tel: 0728-853854
Cafepedia 2 - Bd. Elisabeta 11-13
Tel: 0721-104451
Cafepedia 3 - Strada Pictor Verona 2
Tel: 0721-102102

Despre ASOCIATIA CULTURALA


Locaţie Str Şelari , nr. 12 (Colt cu Covaci).
“Art Boulevard” este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” în parteneriat cu Comisia de Cultură a Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti , ArCuB , Bucureşti -Cartier de Vara şi Primaria Municipiului Bucureşti .

Sponsori :Pepsi , Glit Innovate IT, Star Storage, Apolodor Comimpex, Humanitas ,X-Force.
Contact: Aldea Andreea PR Manager “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ; E-mail: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro ;

Participare: Intrare libera