Karaoke Night@ Cafepedia Iasi

Locul desfasurarii: Cafepedia Iasi (Moldova Mall)

Organizator: Cafepedia

Karaoke Night@ Cafepedia Iasi

Vineri 6 noiembrie 2009, începând cu ora 21.00 Cafepedia Iasi vă invită la un nou eveniment special, de data aceasta este vorba de ”Karaoke Night”.
Așa cum v-am obișnuit până acum, toamna aceasta în locațiile Cafepedia am pregătit pentru voi o mulțime de suprize și de momente speciale. După ce am ascultat împreună Jazz, muzică live, am râs la stand-up comedy și ne-am distrat până în zori la petrecerile tematice este rândul tău sa fii vedeta serii. Te așteptăm cu drag la Cafepedia pentru a petrece o seară de neuitat alături de cei dragi, cântand pe cele mai cunoscute hituri mondiale si naționale. Cafepedia a pregatit pentru toți in aceasta vineri un program special de Karaoke unde buna dispozitie este elementul cheie al unei seri reușite.
Adresa:Modova Mall ,Str. Palat , nr. 1
Detalii si rezervări: 0727 730 570

Despre ASOCIATIA CULTURALA


Locaţie Str Şelari , nr. 12 (Colt cu Covaci).
“Art Boulevard” este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” în parteneriat cu Comisia de Cultură a Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti , ArCuB , Bucureşti -Cartier de Vara şi Primaria Municipiului Bucureşti .

Sponsori :Pepsi , Glit Innovate IT, Star Storage, Apolodor Comimpex, Humanitas ,X-Force.
Contact: Aldea Andreea PR Manager “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ; E-mail: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro ;

Participare: Intrare libera