Seara cu parfum de havana si ritmuri cubaneze la Cafepedia Iasi

Locul desfasurarii: Cafepedia Iasi (Moldova Mall)

Organizator: Cafepedia

Seara cu parfum de havana si ritmuri cubaneze la Cafepedia Iasi

Cafepedia continua seria evenimentelor AfterWork. Vineri, 27 noiembrie incepand cu ora 22.00, in Cafepedia Iasi din Moldova Mall str. Palat, nr. 1 va avea loc o seara cubaneza, plina cu arome si ritmuri cubaneze. In cadrul evenimentului intitulat RITMO CUBANO cafeneaua va gazdui un original concert de muzica cubaneza sustinut de Sombrilla y su Timba Light .
Cafepedia va gazdui in cadrul serii cubaneze o torcedoare venita tocmai de la fabrica Trinidad din Pinar del Rio, care va incanta publicul cu maiestria ei in rularea trabucurilor.
Va puteti delecta cu maestria ei in rularea trabucurilor la Cafepedia Iasi si veti putea savura gustul trabucurilor Cubaneze pe ritmurile fierbinti ale lui Mario Sombrilla insotit de dansatoarele sale.
Taxa de intrare este 15 ron si include o bautura Cuba Libre.
Evenimentele AfterWork initiate de Cafepedia au ca scop oferirea unei alternative pentru petrecerea timpului liber, ele adresandu-se publicului cu pasiuni si interes in zona modei, a muzicii, picturii, traditiilor...

Despre arta rularii trabucurilor
Torcedorul este specialistul care ruleaza tigarile. Ei sunt regii fabricilor care produc trabucuri si tigari cubaneze. Secretul artei lor consta in traditie si este transmis din tata in fiu, din mama in fiica. Femeile au fost pentru mult timp specialistii procesului de stripare, care consta in scoaterea tulpinii frunzelor. Rapididitatea, agilitatea si gratia cu care manuiesc frunzele si le scot nervurile centrale sunt impresionante. Dupa ce sunt sortate dupa marime si culoare, frunzele ajung la “cutitul” torcedorului. Mici lame denumite chavetas sunt folosite pentru a scoate nervurile care raman pe frunze inainte de a le rula.
Atunci cand ruleaza tigarile, torcedorii sunt responsabili pentru crearea unui anumit model, cu specificatii precise in ceea ce priveste greutatea sau dimensiunile sale. Secretul consta in combinarea uniforma a fiecarei tigari pentru a asigura consistenta liniei si a fumului atunci cand este fumata.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:Rezervari: 0727 730 570
Moldova Mall, str. Palat nr. 1
Silvana Borza – Event Manager
silvana@cafepedia.eu

Despre ASOCIATIA CULTURALA


Locaţie Str Şelari , nr. 12 (Colt cu Covaci).
“Art Boulevard” este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” în parteneriat cu Comisia de Cultură a Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti , ArCuB , Bucureşti -Cartier de Vara şi Primaria Municipiului Bucureşti .

Sponsori :Pepsi , Glit Innovate IT, Star Storage, Apolodor Comimpex, Humanitas ,X-Force.
Contact: Aldea Andreea PR Manager “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ; E-mail: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro ;

Participare: Intrare libera