Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1, la Insititutul Cultural Roman

Locul desfasurarii: Insitutul Cultural Roman

Organizator: Inspired

Vernisaj  expozitie Inspired 9 in 1, la Insititutul Cultural Roman

Inspired (www.concurs-inspired.ro) si ICR te invita la vernisaj : Miercuri, 18 Aprilie, la ora 19.00, la sediul Institutului Cultural Roman din Aleea Alexandru 38, Bucuresti. Vino sa cunosti castigatorii Inspired, din sectiunile "Graphic design ", "Photography" si "Illustration". Au pregatit pentru tine, noua expozitii atat din portofoliile proprii cat si din mapele castigatoare.

 

Au castigat Inspired 2011 cu temele: Viitor – vazut prin ilustratie (o carte sau un ziar din viitor intr-o maniera vizuala diferita), Romania ca brand turistic - o perspectiva noua, complementara panoruilor publicitare si Portret – in fotografie , fara prea multe cuvinte scrise. Dupa finalizarea editiei Inspired 2011, ei continua sa ne surprinda. Vino sa ii cunosti pe:

 

Ana - Lidia Macovei – locul I, Nedeloaia Silvia Florentina- locul II si Filipoiu Alina – locul III – castigatori sectiune "Illustration"

Lung Sorina- locul III– castigatori sectiune "Graphic design"

Berechet Claudiu – Mihai – locul I, Carnaru Radu locul II si Cirja Ionut – locul III – castigatori sectiune "Photograpy"

 

Expozitia Inspired 9 in 1 este deschisa la ICR Bucuresti, in perioada 18 - 30 Aprilie 2012. Vino sa cunosti/vezi/ fii inspirat si sa inspiri!

 

***

Concurs Inspired (www.concurs-inspired.ro)este platforma online in care tinerii din Romania isi demonstreaza in fiecare an, de peste 5 ani, potentialul creativ. Alaturi de ei, Inspired contribuie astfel la definirea unui standard profesional in 9 domenii artistice. Poti spune ca este un concurs de idei sustinut de peste 130 de membri ce formeaza un juriu intransigent sau poti spune ca este forma prin care tu cunosti noi talente creative, in fiecare an. Ca de fiecare data, depinde de tine cum alegi sa vezi lucrurile ce ti se prezinta: in ce culoare, in ce forma, in ce linii. Daca esti curios sa cunosti tinerii creativi din Romania, Inspired ti-i prezinta.

 

Despre ASOCIATIA INSPIRED

Asociaţia INSPIRED este o organizatie fara scop lucrativ sau patrimonial, non-profit, independenta si neguvernamentala. Misiunea Asociaţiei INSPIRED este aceea de a dezvolta acțiuni care sa contribuie la consolidarea, cresterea si succesul pe termen lung al tinerilor artisti romani si a domeniilor culturale si artistice din Romania.

Confirmare pana la data: 18 aprilie 2012

Participare: Intrare libera