A.N.P.C.P.P.S.R.- Bruxelles - “Seminarul despre frauda prin mijloacele de plata in tarile membre UE si in curs de aderare'

BUCURESTI - 11 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

A.N.P.C.P.P.S. Romania a participar la “Seminarul despre frauda prin mijloacele de plata in tarile membre UE, tarile in curs de aderare si alte tari europene” ce a avut loc la Bruxelles, 8-9 martie 2006.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania, cu Secretariatul General in Bucuresti, str. Splaiul Independentei, nr. 202A, et. 11, cam. 26, sector 6, cod postal 060022 tel/fax: 031-402.26.32, este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, ce apara drepturile consumatorilor si promoveaza produsele si serviciile din Romania, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice.

Delegatia A.N.P.C.P.P.S.R., singura reprezentanta a societatii civile din partea Romaniei, a participat pe data de 8-9 Martie, la Bruxelles, la “Seminarul despre frauda prin mijloacele de plata in tarile membre UE, tarile in curs de aderare si alte tari europene”, eveniment organizat de Comisia Europeana – TAIEX (Technical Assistance Information Exchange Instrument) in cooperare cu DG Internal Market and Services.

Evenimentul a fost o excelenta oportunitate de a discuta despre frauda prin mijloacele de plata si largirea Uniunii Europene, precum si despre diferite modalitati de fraudare (prin carduri bancare, furtul de date prin intermediul internetului, spargerea de baze de date etc). Deasemenea, au fost oferite informatii despre masurile de preventie a fraudarii prin mijloacele de plata, despre necesitatea intaririi legislatiei in aceasta privinta, cat si despre initiativele de preventie in diferite sectoare si institutii etc.

Despre Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Roma

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania, cu Secretariatul General in Bucuresti, str. Splaiul Independentei, nr. 202A, et. 11, ap. 26, sector 6, tel/fax: 031-402.26.32 a participat, la invitatia Comisiei Europene, in perioada 5-6 decembrie la Adunarea Generala a Asociatiilor de Consumatori 2005Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania, cu Secretariatul General in Bucuresti, str. Splaiul Independentei, nr. 202A, et. 11, ap. 26, sector 6, tel/fax: 031-402.26.32, este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor si promoveaza produsele si serviciile din Romania.
Anca Nedelcu
Director Programe
anca.nedelcu@anpcppsr.ro
mobil: 0747 273 343
tel/fax: 021 3162770/72
tel/fax: 031 402 26 32
office@anpcppsr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-nationala-pentru-protectia-consumatorilor-si-promovarea-produselor-si-serviciilor-din-roma/a-n-p-c-p-p-s-r-bruxelles-seminarul-despre-frauda-prin-mijloacele-de-plata-in-tarile-membre-ue-si-in-curs-de-aderare