CONSULTANTA GRATUITA INDIVIDUALA PENTRU IMM-URI, DEZVOLTAREA DE RELATII COMERCIALE CU UCRAINA

Locul desfasurarii: ROMANIA

Organizator: ASOCIATIA NATURALE

Va informam ca aveti posibilitatea de a beneficia de SERVICII GRATUITE DE CONSULTANTA pentru dezvoltarea oricarui tip de relatii economice transfrontaliere intre ROMANIA SI UCRAINA.

Aceste servicii va sunt oferite in cadrul proiectului “Servicii Mobile de consultanta pentru IMM-urile din regiunea de granita (Cod Perseus: RO 2004/016-942.01.01.16) finantat prin Programul de Vecinatate Romania Ucraina 2004-2006, implementat de Asociatia Naturale, Tulcea, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Tulcea si Fondul de Suport pentru Antreprenoriat din Reni, Ucraina, in perioada decembrie 2006 - noiembrie 2007.

Obiectivul principal al proiectului este acela de a facilita accesul IMM-urilor pe piata informationala prin oferirea de servicii de consultanta competente privind extinderea si dezvoltarea afacerii in regiunea de granita romano-ucraineana. Acest obiectiv va fi atins prin punerea in practica a unei idei inovatoare: organizarea unui serviciu mobil de consultanta care isi va desfasura sesiunile de lucru in Romania si in Ucraina, si care va oferi IMM-urilor interesate solutii de afaceri practice si flexibile adaptate la specificul fiecarui domeniul economic.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va dati acordul de a fi inscris in baza noastra de date pentru a beneficia de serviciile furnizate in cadrul proiectului. Asteptam confirmarea dumneavoastra pe mail (office@romania-ucraina.ro) sau pe fax (0240-515368), cu mentionarea detaliilor dvs de contact actualizate. Asteptam, de asemenea, solicitarile si intrebarile dumneavostra.ASOCIATIA NATURALE Str. Pacii, nr. 80, Etaj 1, Camera 1 Tel/fax: 0240-515368 Tulcea, Jud. TULCEA

Despre ASOCIATIA NATURALE

SC Advisory Delta SRL, aplicantul principal al proiectului, este o firmă de consultanţă avand o experienţă notabilă în furnizarea de servicii de formare profesională de calitate.
AFCN, este un finanţator public care organizează consultări cu operatorii culturali şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii şi Cultelor din România, pentru stabilirea unei strategii de finanţare a culturii.
AFCN contribuie la creşterea interesului opiniei publice faţă de cultură, participarea directă la actul cultural şi cresterea numărului de consumatori avizaţi de cultură.

Participare: Intrare libera