Au inceput inscrierile la “SELF LEADERSHIP” – Program pentru dezvoltarea abilitatilor de adaptarea la schimbare!

Locul desfasurarii: Str. Drumul Sarii, Nr. 1,

Organizator: Omnimind

Au inceput inscrierile la “SELF LEADERSHIP” – Program pentru dezvoltarea abilitatilor de adaptarea la schimbare!

Asociatia Omnimind va anunta cu placere inceperea inscrierilor la cursul “Self Leadership”, un program complet, destinat celor care doresc sa se descopere mai puternici si mai bogati in resurse, celor care vor sa evite constrangerile din mediu si sa isi construiasca o viziune proprie si realizabila a succesului personal, intro societate caracterizata si marcata de schimbari profunde!
Pentru a trai o viata implinita, orice persoana are nevoie sa se cunoasca pe sine, sa isi defineasca obiective si o viziune clara despre cea/cel care vrea sa devina. Participantii ca cursul Self – Leadership vor beneficia de instrumente puternice pentru formarea abilitatilor si competentelor intr-interpersonale.
Cum recunoastem persoana care are aceste abilitati?
Este capabila sa isi gestioneze in mod ecologic relatiile personale, Isi traieste viata plenar si vibrant, Face alegeri constiente in sensul si directia de viata dorite, Isi cunoaste si respecta propriile valori, dar le respecta si pe ale celor din jur, Detine propriile strategii pentru a face fata cu succes situatiilor de criza si schimbare prezente si viitoare, Invata din experientele trecute si ia mai departe in viitor doar ce este valoros, Si nu in ultimul rand – este un model de urmat pentru cei din jur! Toate acestea, si poate mai multe devin posibile pentru participantii la cursul Self Leadership.
Cum vor dobandi participantii la acest curs abilitatile si cunostintele de care au nevoie?
NLP - Programarea Neuro-Lingvistica este unul dintre cele mai puternice instrumente pentru Schimbare si Transformare personala, inclusiv pana la nivelurile cele mai profunde ale fiintei umane. Facilitatorii OMNIMIND, cu formari de exceptie si experiente de varf in Coaching NLP, Psihologie, Analiza Tranzactionala, Management, Training, Consiliere personala si de grup si-au asumat ca misiune declarata sustinerea dezvoltarii potentialului uman in Romania. Astfel , participantii la acest curs vor beneficia de cunostintele, experienta si instrumente de schimbare personala care provin din domenii ca: Psihologie, Programare Neuro-Lingvistica si Analiza Tranzactionala.
Cum puteti participa, sau cum puteti obtine mai multe informatii despre acest eveniment sau evenimente similare viitoare?
Programul se desfasoara in Buucresti, la sediul Asociatiei Omnimind, pe parcursul a patru sesiuni de weekend, cu incepere optional astfel: prima sesiune 14 – 15 Martie 2009, sau 11 – 12 Aprilie 2009.


Pentru mai multe informatii accesati site-ul asociatiei www.omnimind.ro, office@omnimind.ro, Tel/Fax: 021.4114499,
Persoana de contact - Carmen Demi,

Despre ASOCIATIA OMNIMIND

Despre Asociatia pentru dezvoltarea potentialului uman-Omnimind

Scopul pentru care a fost infiintata Asociatia Omnimind este – sustinerea si ghidarea persoanelor si grupurilor de persoane, pentru identificarea resurselor si potentialului lor maxim , in scopul atingerii echilibrului work/life, pentru o societete durabila, orietata pe nevoile de dezvoltare ale individului uman.

Deasemenea, prin actiuni, proiecte si programe sociale, membrii asociatiei isi propun sa contribuie activ, prin mijloace si actiuni specifice si adecvate, la promovarea drepturilor femeilor si la constientizarea acestora in legatura cu drepturile si responsabilitatile ce la revin ca participante la activitatile economice, socio-politice si culturale din Romania, atat in ceea ce priveste educatia, calitatea vietii cat si sansele egale in societate.

Participare: Intrare libera