Ora Pământului 2012

Locul desfasurarii: Parcul Drumul Taberei / Parcul Crângași

Organizator: Primăria Sector 6, Centrul Cultural European Sector 6, Asociația Philson Young

Ora Pământului 2012

Orchestra Simfonică București participă la acţiunea “lăsând Pământul să respire”, inițiată de Primăria Sectorului 6 susţinând campania “Ora Pământului”, desfăşurată la nivel mondial.

Primarul Sectorului 6, Cristian Constantin Poteraş, Centrul Cultural European Sector 6 şi Asociaţia Philson Young, alături de iniţiatorului campaniei “Ora Pamântului” în România – Reinvent Consulting, vă invită Sâmbătă, 31 martie 2012, începând cu orele 20:30, în Parcul Drumul Taberei şi în Parcul Crângaşi la cele două concerte-eveniment ce vor fi susţinute de artiştii Orchestrei Simfonice Bucureşti. Din repertoriu nu va lipsi W. A. Mozart, J. Brahms, D. Schostakovich, J. Strauss, G. Puccini, G. Verdi şi G. Dinicu.

Earth Hour / Ora Pământului, este o campanie desfăşurată la nivel mondial şi face parte din cadrul acţiunilor de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană. Este un eveniment care se organizează în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an. “Ora Pământului” constă în stingerea luminii şi oprirea aparatelor electrocasnice neesenţiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât şi de către instituţii şi unităţi economice.

Pe întreaga durată a evenimentului, concertele se vor desfăşura unplugged, la lumina lumânărilor, torţelor şi lampioanelor.

Despre ASOCIAȚIA ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI

Atât prin exuberanța, energia și bucuria de a face muzică cât și din dorinta de a deschide lumea sunetelor și a formelor muzicale către un public variat, Orchestra Simfonică București și-a transpus viziunea pe termen lung în ceea ce privește arta interpretării muzicale. Timp de șapte ani, misiunea Orchestrei Simfonice București a constat în atragerea și educarea unei palete cât mai largi de iubitori ai tuturor genurilor muzicale.

Confirmare pana la data: 31 March 2012

Participare: Intrare libera

Parteneri media eveniment:
  • Webcultura Webcultura
  • Salut Bucuresti Salut Bucuresti