DE LA IDEE LA BANI. PROVOCARILE ACCESARII FONDURILOR STRUCTURALE. Conferinta dedicata IMM-urilor.

Locul desfasurarii: Dej, Grand Master Hotel 3*

Organizator: GO PLAN & Asociaţia Naţională Mutuală România-Franţa “ Louis Pasteur” Dej

DE LA IDEE LA BANI. PROVOCARILE ACCESARII FONDURILOR STRUCTURALE. Conferinta dedicata IMM-urilor.

Va invitam sa participati la conferinta adresata IMM-urilor interesate sa acceseze finantari nerambursabile prin intermediul Fondurilor Structurale in vederea realizarii de investitii in domeniile prioritare: Cercetare si dezvoltare tehnologica; Informatizarea societatii; Transport, energie, turism, cultura; Protectia mediului si prevenirea riscului; Regenerare urbana si rurala; Suport pentru companii si antreprenori; Acces la locuri de munca stabile; Incluziunea (integrarea) sociala a persoanelor defavorizate; Dezvoltarea capitalului uman; Investitii in infrastructura sociala; Promovarea parteneriatului.

Ne propunem sa abordam acele aspecte care de obicei sunt numai pe masa de lucru a consultantilor, dar care sunt extrem de utile solicitantului atunci cand decide sa acceseze un program de finantare nerambursabila. Inainte de orice, solicitantul trebuie sa stie care sunt factorii de reusita, dar si factorii de risc ai proiectului.

MOTIVATIA ORGANIZARII CONFERINTEI
Exista fonduri pentru dezvoltarea afacerilor – trebuie folosite!
Sprijinirea potentialilor beneficiari ai Fondurilor Structurale sa isi organizeze activitatile pentru castigarea proiectelor

ASPECTE DEZBATUTE IN CADRUL CONFERINTEI
Programe de finantare active si prognozate a se lansa in perioada urmatoare adresate IMM-urilor
Conditii impuse de catre autoritatile contractante beneficiarilor pentru investitiile care se vor finanta (ajutor de stat, achizitii publice)
Informatii despre posibilitatile de creditare si garantare ale programelor active
Servicii oferite de banci pentru sprijinirea IMM-urilor: emiterea de scrisori de garantie bancara si de confort, credite pentru finantarea grantului, cofinantarea cheltuielilor eligibile si chiar finantarea cheltuielilor neeligibile din proiecte.
Planificare financiara si cost controlling pentru alocatiile financiare nerambursabile
Acoperirea riscurilor si a garantiilor
Parteneriate

Modalitatea de prezentare este originala, atentia fiind alocata oferirii de solutii punctuale la nevoile de finantare ale participantilor.
Dintre feedback-urile primite in urma conferintelor organizate, mentionam: Informatiile inedite; Formula atipica de prezentare; Interactivitatea si solutiile concrete la probleme; Cunostintele consultantilor, rabdarea de a explica; Abordarea nevoi/probleme; Expunerea bazata pe exemplele concrete; Modul de interactiune cu participantii.

Inscrierile au loc in perioada 25 martie - 9 aprilie, in limita locurilor disponibile.
Pentru a va inscrie, va rugam sa completati formularul de inscriere anexat si sa il trimiteti prin e-mail la adresa anmrflp@hotmail.com.

Taxa de participare este de 370 RON de persoana si include mapa conferintei, pauza de cafea.
Se achita cel mai tarziu in data de 9 aprilie 2008 in contul bancar Asociaţia Naţională Mutuală România-Franţa “ Louis Pasteur” Dej, deschis la Banca Transilvania Dej, numarul: RO79 BTRL 0520 1205 4911 79XX.

Va asteptam!

Informatii suplimentare puteti obtine de la:
- Atila FULEKI, tel.: 0766 459966, email: atila.fuleki@gmail.com pentru detalii cu privire la organizare
- Diana DUMITRU, tel.: 0724 825157, email: diana@goplan.ro pentru detalii cu privire la agenda conferintei

Despre ASOCIATIA PENTRU ANTREPRENORIAT DIN ROMANIA

Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania reprezinta o platforma pentru antreprenorii care vor sa faca diferenta in business-urile lor, respectiv in mediul lor de afaceri. In acest spirit, APAR promoveaza cel mai intensiv program international de dezvoltare antreprenoriala livrat vreodata in Romania, EMPRETEC, organizeaza evenimente de biz-matching, seminarii si conferinte pe teme antreprenoriale.

Participare: Intrare libera