Targ de adoptii animale in fiecare sambata in parcul Obor, incepand cu 4 aprilie

Locul desfasurarii: Parcul OBOR

Organizator: Asociatia ROBI

Targ de adoptii animale in fiecare sambata in parcul Obor, incepand cu 4 aprilie

Asociatia ROBI relanseaza campania "Coloreaza-le viata - Un prieten pentru sufletul tau!", prin intermediul targului de adoptii din Parcul Obor. Targul se va desfasura in fiecare sambata, in aceeasi locatie, intre orele 12:00 si 18:00.

Evenimentul din Parcul Obor se desfasoara cu sprijinul Primariei Secorului 2 (ADP Sector 2) si aduce in fata doritorilor peste 40 de animale fara stapan, caini si pisici. Toate animalele oferite spre adoptie sunt vaccinate, deparazitate si cu carnete de sanatate. Astfel, daca va hotarati sa adoptati un catelus sau o pisicuta in cadrul acestei campanii, este necesar sa aveti la indemana buletinul in original si o copie dupa acesta. Adoptiile se incheie exclusiv pe baza unui contract de Donatie-Adoptie! Prin semnarea contractului, noul dumneavoastra prieten va putea fi identificat cu usurinta. In cazul in care, din diferite motive, realizati ca alegera facuta nu este conforma cu asteptarile dvs, contractul va ofera posibilitatea de a returna animalutul Asociatiei. Mai mult, in baza acestui contract beneficiati de sterilizare gratuita.

Marilena Cristian, presedintele Asociatiei ROBI: „Invitam iubitorii de animale sa ni se alature la acest prim eveniment pentru a gasi un camin potrivit pentru animalele fara stapan. Pentru cei care nu pot adopta un animal dar doresc sa ne sprijine prin donatii, intentionam sa introducem un sistem public de control al modului in care sunt folositi banii donati, in sensul ca la fiecare editie a targului de adoptie, va fi afisata public situatia cheltuirii donatiilor.”

***Asociatia isi rezerva dreptul de a amana inceperea targului de adoptii din parcul Obor in cazul in care conditiile meteorologice o impun. Targul va fi reluat in aceeasi locatie si la aceeasi ora in sambata urmatoare.


office@4animals.ro

Despre ASOCIATIA ROBI

Asociatia pentru protectia animalelor Robi este o organizatie constituita ca persoana juridica romana de drept privat, fara scop lucrativ, nonguvernamentala, apolitica, filantropica si independenta de orice organizatie de stat sau privata.
Asociatia-ROBI are drept scop protectia animalelor, in mod special a celor de companie: caini si pisici.
Membrii asociatiei isi desfasoara activitatea exclusiv pe baza de voluntariat (in cadrul asociatiei nu exista salariati).

Participare: Intrare libera