SE LANSEAZA PADBOL CORPORATE! SE DA STARTUL CUPEI COMPANIILOR LA PADBOL!

BUCURESTI - 2 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Sport

La noua luni de la prima aparitie in Romania, Padbol, sportul cu cea mai rapida dezvoltare la nivel mondial anunta oficial: dupa ce vedete nationale si internationale s-au delectat cu acest nou sport, dupa ce echipa noastra a batut Brazilia si Elvetia la Cupa Intercontinantala 2015 (Las Palmas), a venit si randul tau sa te bucuri de ceea ce evolutia ne aduce si in Romania pe plan sportiv!

SE LANSEAZA  PADBOL CORPORATE! SE DA STARTUL CUPEI COMPANIILOR LA PADBOL!

PADBOL, SPORTUL SPECTACOL!

Padbolul imbină elemente din fotbal, tenis, squash, padel, poate fi incercat de oricine (indiferent de vârstă, sex, greutate, înălţime) şi dezvoltă coordonarea motorie şi reflexele. Se joacă în echipe de cate doi, pe un teren înconjurat de pereţi de sticlă care trimit mingea înapoi, fapt ce aduce jocului un dinamism aparte.

Ideea ca "tenisul cu piciorul", un sport atat de popular la noi, sa treaca la nivelul următor din punct de vedere al distracției și al spectacolului, transforma padbolul într-un fenomen national.

Alături de oamenii pasionați care  îl vor “adopta”  ca pe un “lifestyle” inca de la primul joc, si companiile vor avea beneficii notabile in urma investitiei in pachetele sportive marca Padbol. Aceste beneficii se vor reflecta in primul rand prin mentinerea sanatatii angajatilor (atat barbati cat si femei), printre care mentionam:

● imbunătătirea funcţiei cardiovasculare

● reducerea grăsimii şi înlăturarea grăsimii subcutanate la persoanele supraponderale

● scaderea tensiunii arteriale la pacienţii hipertensivi, reducând necesitatea de medicamente.

● reducerea nivelul colesterolului în sânge,

● reducerea nivelul de glucoză în sânge la persoanele cu diabet.

● imbunatatirea capacitatii plămânilor, circulaţiei şi în general oxigenarea, nu doar a muşchilor ci şi a creierului,

● rezistenţă sporită la efort şi îmbunătăţirea funcţiilor digestive, renale, imunitare, endocrine, de stare, somn şi mentale.

● scaderea nivelului adrenalinei, al hormonului de stres şi creşterea nivelului de endorfine, ajutând la diminuarea stărilor emoţionale şi la îmbunătăţirea stării sufleteşti, care este reflectată în plan fizic, emoţional şi social.

Dar marile beneficii ale companiilor vin din motivarea angajatilor, aprecierea acestora, consolidarea echipei prin formarea de pasiuni comune, recunoașterea performanțelor sportive ale angajaților.

Iar cu Padbol performantele sportive pot atinge nivelul maxim, spectaculosul sport beneficiind de un calendar competitional international plin de evenimente. Dupa Cupa Intercontinantala 2015 din Las Palmas, anul acesta cei mai buni si constanti “padbolisti” pot ajunge sa imbrace tricolul nationalei la Campionatul Mondial de Padbol  ce se va dasfasura in Montevideo, Uruguay (noiembrie 2016).

Si,poate cel mai important aspect competitional, cei mai ambitiosi/ambitioase au sansa sa concureze la Cupa Intercontinentala 2017 chiar sub privirile colegilor, Romania fiind selectionata (dintre cele aproape 20 de tari membre) de catre Federatia Internationala de Padbol,  pentru a gazdui  acest important eveniment international.

Asociatia Romana de Padbol, ca organizator oficial al acestui eveniment, este deschisa astfel parteneriatelor cu companiile ce doresc sa sustina performanta, dezvoltarea si evolutia sportului in Romania, terenurile de Padbol oferind foarte multe posibilitati de expunere a acestora pe perioada desfasurarii competitiilor.

SE DA STARTUL CUPEI COMPANIILOR LA PADBOL!

CUPA COMPANIILOR se va desfasura in mai multe etape, incepand cu luna aprilie si pana in noiembrie. Toata luna martie, terenurile de padbol din Herastrau vor fi “martisorul” bucurestenilor, fiind deschise show-ului si distractiei, inscrierilor la competitii, accesarii ofertelor personalizate Padbol Corporate, atat de catre companii (ca beneficii pentru angajati), cat si direct de catre angajatii companiilor din Bucuresti.

Ia-ti colegul de birou si ridica show-ul la fileu in cursa companiilor, cu cel mai spectaculos sport din lume! Primii inscrisi au sansa sa concureze in weekend-ul 9-10 aprilie, la terenurile din Soseaua Nordului 7-9, Herastrau, Baza BTT

        Premiul cel mare: Castigatorii fiecarei etape ajung direct in Marea finala a Turneului de Selectie pentru

Camplionatul Mondial 2016!

Inscrieri pe www.padbol.ro

    COMPANIA TA SE SIMTE MINUNAT IN COMPANIA NOASTRA!

Despre Asociatia Romana de Padbol

Asociatia Romana de Padbol este o asociatie noua, bazata pe o viziune la fel moderna ca si sportul pe care il reprezinta. S-a afiliat la Federatia Internationala de Padbol in anul 2015, alaturi de Argentina, Uruguai, Mexic, Brazilia, Bolivia,Panama, Spania, Italia, Portugalia, Franta, Norvegia, Suedia, Findlanda, Danemarca, Anglia, Australia, Elvetia, Statele Unite ale Americii, previzionandu-se ca in urmatorii doi ani numarul acestora sa se dubleze.
In fiecare tara in care este prezent, Padbol are un calendar plin de competitii. La nivel international, FIPA reglementeaza si organizeaza competitiile. Campionate Mondiale de Padbol: 2013 (Argentina), 2014(Spania). Anul 2015 ne-a dus deja cu echipa la Cupa Intercontinentala din Las Palmas,Grand Canaria, iar pentru 2016 Campionatul Mondial ne va duce in America de Sud (noiembrie, Uruguay).
Ca si sport complementar,este folosit cu succes in cluburi, academii si scoli de fotbal, ca si antrenament pentru imbunatatirea coordonarii motorii, a concentrarii si a reflexelor jucatorilor de orice varsta sau nivel sportiv.
Ne dorim ca in cel mai scurt timp sa dezvoltam o infrastructura care sa ne permita organizarea de competitii la nivel national, aducand astfel un plus atat pe plan sportiv, cat si pe plan social.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romana-de-padbol/se-lanseaza-padbol-corporate-se-da-startul-cupei-companiilor-la-padbol