Campania "O sansa calda" merge mai departe cu celebru bucatar Chef Nicolai Tand

BUCURESTI - 8 ianuarie 2015

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

Programul de hrana "O sansa calda" pentru copii si persoanele fara adapost merge mai departe.
Joi 08 ianuarie 2015, vom fi la Gara de Nord pentru a oferi o supa calda, fructe, haine, asistenta medicala la peste 200 de nevoiasi.

Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu ,, La Cantine de Nicolai,, Asociatia Studenteasca Amicus, si cateva scolii din Bucuresti, sprijina campania ,,O sansa calda” - editia a IV-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti, proiect ce se va desfasura in fiecare joi, pe perioada ianuarie - martie 2015.

Campania

Campania "O sansa calda" merge mai departe cu celebru bucatar Chef Nicolai Tand

Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu ,, La Cantine de Nicolai,,  Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, Asociatia Studenteasca Amicus, sprijina campania ,,O sansa calda” - editia a IV-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti in perioada ianuarie - martie 2015.

Actiunile se vor desfasoara in fiecare joi  la ora 18:00, zona Gara de Nord cu participarea voluntarilor - elevi si studenti, voluntari ai Asociatiei Sansa Ta. Chef Bucatar Nicolai Tand.

Incepand din anul 2012, peste 1500 de persoane fara adapost (copii, tineri, familii cu copii si persoane in varsta) au beneficiat de hrana calda, imbracaminte si de o vorba buna din partea voluntarilor.

Voluntarii  nostri isi desfasoara activitatea in zona Gara de Nord si in alte locuri din Bucuresti unde se adapostesc acestia. In urma campaniilor din anii precedenti, multe persoane fara adapost au ieşit din canalele bucurestene, disperaţi după ajutor.

Obiectivul proiectului umanitar este de a motiva persoanele cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

Proiectul “O sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute, sa se adreseze persoanelor responsabile de proiect.  Peste 70 de voluntari (elevi si studenti) vor fi implicati in distribuirea de hrana calda in perioada ianuarie - februarie.

Puteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, blog-uri, facebook, etc.

Sustinatori/Sponsori ai campaniei “O sansa calda”: 

Tan Viet Romania,  La Cantine de Nicolai, Comunicatedepresa.ro, Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, si altii sponsori care speram ca se vor alatura proiectului in acesta perioada.

Despre Asociatia SANSA TA

Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania, persoanele fara adapost si copiii strazii. Programele noastre e adreseaza persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.

Date de contact: 

Gabriel Ciobotaru –Manager Programe Sociale,  Asociatia Sansa Ta

Casiana Fometescu – Coordonator Programe Sociale

Tel/Fax 031 82 22 457; Tel 0763463191

Beneficiar:   “Asociatia Sansa Ta”,  

Cod de identificare fiscala: 28901016

Conturile  bancare deschise la BCR, sucursala Buftea.

CONT IN LEI          RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO        RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI    RO10RNCB0591123278690003

SWIFT: RNCB RO BU