Competiţia Tehnică Naţională RoBEC ( Romanian BEST Engineering Competition)

Locul desfasurarii: Iasi

Organizator: BEST Iasi

Competiţia Tehnică  Naţională RoBEC ( Romanian BEST Engineering Competition)

Competitia Tehnica Nationala RoBEC(Romanian BEST Engineering Competition)

In perioada 7-10 iulie , BEST Iasi in colaborare cu Universitatea Tehnica “Gherghe Asachi” din Iasi organizeaza cea de-a doua editie a Competitiei Tehnice Nationale Romanian BEST Engineering Competition, singura competitie de acest gen din Romania.

48 de studenti, finalisti ai competitiilor locale organizate de BEST in Brasov, Bucuresti, Chisinau, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara se vor confrunta timp de 8 ore in cadrul celor doua probe :Team Design si Case Study care se vor desfasura la etajul 2, in incinta Iulius Mall.
Competitia de Team Design presupune rezolvarea practica a unei probleme complexe, elaborarea eficienta si imaginativa a unui dispozitiv din materiale neconventionale, in conformitate cu anumite cerinte si criterii prestabilite.
Concurentii la proba de Case Study vor dezvolta planuri de solutionare a unor probleme teoretice, ce presupun abilitati de planificare strategica si management.

Echipele castigatoare ale celor doua probe vor reprezenta Romania in perioada 1-11 august la Cluj-Napoca in cadrul finalei europene EBEC , unde vor intalni echipe de studenti din toata Europa.

Evenimentul poate fi urmarit si prin live-streaming pe site-ul www.robec.ro .
Orar :

Joi , 8 iulie

09 :00 – Deschiderea oficiala -Sala de conferințe Dragomir Hurmuzescu
Facultatea de Eletrotehnica, Energetica și Informatica Aplicata
10:00-20:00 – Case Study – Iulius Mall
10:00-20:00 – Team Design – Iulius Mall

Vineri , 9 iulie

15:00-16:00 – Prezentare proiecte Team Design
16:00-19:00 – Prezentare proiecte Case Study și Competiție Team Design
19 :00 – Premierea participantilor

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizatie apolitica vizibila pentru mai mult de 1.000.000 de studenti prin prezenta in cele 83 de universitati tehnice din 31 de tari europene. Aceasta organizatie promoveaza spiritul european si incurajeaza comunicarea si lucrul intr-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizeaza anual – cursuri academice, competitii ingineresti, simpozioane educationale si altele.Cristian-Vlad Gabor
Coordonator RoBEC (Romanian BEST Engineering Competition)
cristian.vlad.gabor@BEST.eu.org
+4 0766 727 760

Participare: Intrare libera