Desenul animat românesc "Aventurile lui LittleEdu" promovează sustenabilitatea!

BUCURESTI - 25 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Industrie, ONG, Social, Stiinta / Cercetare

Live site

EGGER Romania și desenul animat "Aventurile lui LittleEdu" se unesc având un obiectiv comun - promovarea sustenabilității în rândul copiilor.

Aventurile Lui LittleEdu

Aventurile Lui LittleEdu

EGGER Romania și desenul animat "Aventurile lui LittleEdu" se unesc având un obiectiv comun - promovarea sustenabilității în rândul copiilor.

Fiecare episod dezvăluie o lume unică și plină de distracție, aducând informații valoroase și creând conștientizare asupra lemnului ca resursă prețioasă, cum este utilizat și care este impactul asupra mediului înconjurător.

Într-un mod plin de farmec și cu povestiri captivante, aceste episoade educative oferă copiilor oportunitatea de a explora și înțelege minunile naturii, inspirându-se să devină gardieni responsabili ai conservării lemnului.

Împreună, au creat trei episoade de animație captivante și educative, disponibile complet gratuit pe canalul de YouTube - Aventurile lui LittleEdu”.

"EGGER Romania și Aventurile lui LittleEdu oferă aceste resurse educative pentru copiii și familiile din România. Încurajăm curiozitatea și dorința de cunoaștere a copiilor și suntem mândri să contribuim la formarea viitoarelor generații de cetățeni responsabili față de mediu", au declarat reprezentanții EGGER Romania.

 

Toate cele trei episoade sunt disponibile gratuit pe canalul de YouTube - Aventurile lui LittleEdu

Părinții sunt încurajați să acceseze aceste resurse valoroase împreună cu copiii lor, oferindu-le oportunitatea de a învăța într-un mod interactiv și distractiv despre sustenabilitatea acestei resurse naturale.

Ne bucură extrem de mult deschiderea pe care au avut-o EGGER Romania în realizarea materialelor și prin faptul că au înțeles importanța educației, în toate formele ei, la orice vârstă! LittleEdu este un supererou care educă tinerii și scoate la înaintare  lucruri fascinante mai puțin cunoscute din diverse domenii. Inclusiv pentru noi, LittleEdu este o resursă extraordinară de informare, mai ales cand lucram la realizarea scripturilor pentru desenele animate” - a adăugat Cosmin Andrei Neacsu, creator LittleEdu.

EGGER Romania este lider în industria producției de materiale din lemn și pune un accent deosebit pe sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale.

 

"Aventurile lui LittleEdu" este un desen animat inovator care aduce în prim-plan aventurile unui supererou animat, primul din România. LittleEdu este mereu pregătit să răspundă la cele mai năstrușnice curiozități și să călătorească prin această lume mare pentru a afla răspunsurile. El îi încurajează pe copii să fie curioși și să descopere minunile din jurul lor.

Pentru a viziona cele trei episoade de animație și pentru a afla mai multe despre sustenabilitatea lemnului, vă invităm să accesați canalul de YouTube - https://www.youtube.com/@AventurileluiLittleEdu Acolo veți găsi întreaga colecție de episoade și multe alte surprize educative. 

Pentru alte informații despre proiectele Asociației YouStars: www.asociatia.youstars.ro andreea@youstars.ro/ 0746.063.696

Despre Asociatia YouStars Events

Asociația YouStars a luat naștere în anul 2017 și este despre curaj, automotivatie și bucuria de a dărui! YouStars este un proiect ce a început în anul 2015 de către Cosmin Andrei Neacșu, ce avea că scop de a aduce cei mai populari influenceri care adună milioane de vizualizări în mediul online, în față publicului Scopul demersurilor sale a fost acela de a dărui copiilor experiențe de viață inspirationale pentru viitorul lor.

Asociația are în acest moment 4 proiecte în derulare:
- Centrul de Logopedie și Terapii Senzoriale din Pitești
- Desenul animat "Aventurile lui LittleEdu"
- Seria de interviuri "Dincolo de Succes"
- Povesti de părinți în seria "De profesie- PĂRINTE"

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-youstars-events/desenul-animat-romanesc-aventurile-lui-littleedu-promoveaza-sustenabilitatea