Comunicate Asociatia

Compania Asociatia a emis 5 comunicate de presa

 • Tabara de creatie populara `Micii mesteri din Copou`, editia a III-a

  Iasi - 9 iunie 2010

  Asociatia `ART - Mestesugurile Prutului`, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi organizeaza, in perioada 16 - 22 iunie 2010, Tabara de creatie populara `Micii mesteri din Copou`, editia a III-a.
  Parteneri: Asociatia Mesterilor Populari din Moldova (AMPM), Muzeul Etnografic al Moldovei, Asociatia Dialog pentru Dezvoltare (ADD), Asociatia Contrafort, Casa de Cultura a Municipiului Iasi `Mihai Ursache` si Galeriile Anticariat D.I. Grumazescu.
      comunicatul de presa

 • Iasi - 10 februarie 2010

  Pe Uliţa Lăpuşneanu din Iaşi, în perioada 24 februarie - 1 martie 2010, între orele 9-18, se va desfăşura cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Mărţişorului. Festivalul este organizat de către Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova, Muzeul Etnografic al Moldovei, Asociaţia „Al. Lăpuşneanu” şi Asociaţia „ART-Meşteşugurile Prutului”, cu sprijinul consistent al Primăriei Municipiului Iaşi.    comunicatul de presa

 • Iasi - 6 octombrie 2009


  Asociaţia „ART-Meşteşugurile Prutului” (ART), în colaborare cu Asociaţia „Alexandru Lăpuşneanu”, Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova (AMPM), Asociaţia „Contrafort” şi Asociaţia Dialog pentru Dezvoltare (ADD), cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi a Muzeului Etnografic al Moldovei, organizează la Iaşi, pe strada Lăpuşneanu, în perioada 12-14 octombrie 2009, ediţia a II-a a manifestării cultural-interactive „Meşteri şi meşteşuguri tradiţionale din Moldova”. Participă meşteri şi creatori populari renumiţi din România şi Republica Moldova, precum şi o parte din elevii premiaţi la ediţiile I-a şi a II-a a Taberei de creaţie populară „Micii meşteri din Copou”.
      comunicatul de presa

 • Iasi - 7 iunie 2009

  Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova (AMPM), în colaborare cu Asociaţia ART-Meşteşugurile Prutului (ART) şi cu Asociaţia Dialog pentru Dezvoltare (ADD), cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi a Muzeului Etnografic al Moldovei, organizează la Iasi, în perioada 18-24 iunie a.c., ediţia a II-a a Taberei de creaţie populară „Micii meşteri din Copou”.
      comunicatul de presa

 • “Cunoaste Romania!” - expozitie de obiecte de artizanat romanesti la Corredor del Henares (Comunitatea Madrid), Spania

  BUCURESTI - 23 aprilie 2009

  In cadrul ciclului de activitati “Cunoaste Romania!”, a avut loc la Corredor del Henares (Comunitatea Madrid) inaugurarea unei expozitie de obiecte de artizanat romanesti. Evenimentul a avut loc la Centrul Hispano-Roman din Corredor del Henares, pe data de 20 aprilie 2009, la orele 17:00, in cadrul ciclului mai sus amintit, al carui obiectiv este de a promova cultura, obiceiurile si traditiile romanesti.
  Expozitia a fost organizata cu ajutorul membrilor din Centrul Hispano-Roman dar si in colaborare cu doua asociatii romanesti - Asociatia “ART-Mestesugurile Prutului\' Iasi si Asociatia Mesterilor Populari din Moldova-Iasi.
      comunicatul de presa