Astral relanseaza Astral TriPlay - pachetul de servicii pentru companii. Minute gratuite in retelele fixe si mobile, acces la Internet si televiziune prin cablu

BUCURESTI - 31 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Astral Telecom, cel mai important furnizor national de servicii integrate de comunicatii electronice din Romania, isi redefineste pachetul de servicii integrate destinate segmentului de afaceri. Astral TriPlay include lunar pana la 3360 minute gratuite pentru apelurile lansate catre reteaua Astral si catre retelele principalilor operatori de telefonie fixa si mobila (detalii la www.astral.ro), primele 3 minute gratuite pentru convorbirile initiate in grup inchis de utilizatori, viteza garantata de conectare la Internet, televiziune prin cablu, toate integrate intr-un pachet de servicii nationale de comunicatii electronice.

Astral relanseaza Astral TriPlay - pachetul de servicii pentru companii. Minute gratuite in retelele fixe si mobile, acces la Internet si televiziune prin cablu

„Optiunea pentru servicii integrate este o tendinta spre care se indreapta tot mai multe companii care actioneaza pe diverse segmente de piata, in ultimii doi ani. Reducerile de costuri realizate prin impachetarea serviciilor de Internet, Date, Telefonie cu cele de Televiziune prin Cablu reprezinta un obiectiv important pentru companiile care doresc sa-si imbunatateasca performantele financiare si sa aiba succes pe o piata in care viteza de reactie este din ce in ce mai importanta.

Astral TriPlay este cea mai eficienta solutie de comunicatii pentru companii si include trei componente: conectivitate, voce si audiovizual, corespunzatoare serviciilor noastre de acces Internet si Date, Telefonie si Televiziune prin Cablu. Astral TriPlay a fost conceput luand in considerare atat tendintele pietei cat si cerintele principalelor noastre segmente de clienti, declara Calin Geru, Manager Marketing Internet, Date si Telefonie, Astral.

Componenta de conectivitate include latimi de banda garantate de 64 kbps si alocate de 512 kbps, 1 Mbps sau 2 Mbps.

Componenta de voce este special conceputa pentru companii care au mai multe sedii situate in aceeasi localitate, sau la nivel regional si national, si include lunar pana la 3360 minute gratuite, atat pentru apeluri initiate in reteaua Astral cat si catre retelele fixe si mobile si primele trei minute gratuite pentru apelurile initiate in grup inchis de utilizatori. In ceea ce priveste tarifele, noul serviciu lanseaza reduceri de pana la 73% pentru convorbiri initiate spre reteaua Astral si de pana la 20% pentru convorbirile initiate catre alte retele.
Componenta vizuala include serviciile de televiziune prin cablu care sunt disponibile numai in retelele hibride de fibra optica si cablu coaxial.

Despre Astral Telecom

Despre Astral Telecom S.A.

Astral Telecom S.A. este in prezent unul dintre cei mai importanti furnizori nationali de servicii integrate de comunicatii electronice din Romania.

Infiintata in 1993 ca furnizor local de servicii de televiziune prin cablu, intr-unul din cele mai importante centre istorice si culturale ale Transilvaniei – Cluj Napoca, Astral Telecom si-a dezvoltat si extins cu succes portofoliul de servicii. La inceputul anului 2005 Astral Telecom beneficiaza de o puternica prezenta la nivel national, furnizand servicii de televiziune prin cablu in peste 800.000 de locuinte din peste 150 localitati, servicii de Internet si transmisii de date in peste 35 din cele mai importante judete ale tarii precum si servicii de telefonie fixa IP. Astral a fost primul operator alternativ de telefonie fixa care a semnat in 2003 acorduri de interconectare cu Romtelecom si cu operatorii GSM 900 Connex si Orange.

Portofoliul de servicii include:

Televiziune prin cablu si servicii de difuzare de publicitate pe canalul propriu TV, Astral CATV;
Acces Internet si transmisii de date :
§Produsele Astral BroadBand, Astral OnLine si Astral DialUp oferite prin medii de transmisie in banda larga: cablu TV, fibra optica, unde radio sau linii comutate si inchiriate;
§Servicii preplatite de acces la telefonie internationala si Internet: Astral Card;
§Servicii Web: Publicitate on-line, Solutii de gazduire, Dezvoltare de aplicatii si site-uri
Servicii de Telefonie Fixa, Astral TeleFix.

Clienti importanti:

Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ministerul Informatiilor Publice, IGP, RoEduNet, Ministerul Sanatatii si Familiei, Ministerul Public (Parchetul General al Romaniei) Electrica SA, Filiala Muntenia Nord, Banca Transilvania, Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca, Adevarul, Romania Libera, Trustul de Presa National, Hyundai Auto, SC UNITA.Cornelia Gusa, PR Manager – Astral Telecom

Tel/fax 302 09 28
0740 11 53 11
comunicare@astral.ro