SCOALA DE GHIZI

Locul desfasurarii: Facultatea de Geografie/Geologie, Universitatea Bucureşti, Amfiteatrul PA (Parter) , http://www.monom.ro/

Organizator: ASOCIATIA TURISTICA GHIZII ROMANIEI

SCOALA DE GHIZI

Vrei sa ai parte de: turism, ghidarie, excursii la munte la preturi studentesti, aventura, alpinism, tiroliana, distractie, job de vara si, nu in ultimul rand, prieteni?Atunci este timpul sa te inscrii la scoala de ghizi!

Şcoala de ghizi se adresează tuturor tinerilor, şi nu numai, care doresc să iasă la munte, să-şi facă prieteni, să înveţe lucruri practice despre munte, ghidarie şi turism, să primească din partea A.T.G.R. recomandarea către agenţiile de turism colaboratoare.

Cursurile teoretice şi înscrierea în cadrul Şcolii noastre sunt GRATUITE! 

~ Cursurile se desfășoară în București ~

Şcoala de Ghizi cuprinde două direcţii: cursul de iniţiere în turism montan şi cursurile de iniţiere, de calificare sau de specializare în turism, în urma cărora participanţii pot obţine Certificatul de AGENT TURISM - GHIDCertificatul de GHID NAȚIONAL DE TURISM (TOUR OPERATOR), respectiv Certificatul de GHID MONTAN, toate cele trei fiind recunoscute de către ANC – Autoritatea Naţională pentru Calificări (fostul CNFPA), de către Ministerul Muncii şi Ministerul Turismului, scoala fiind acreditată încă din anul 2010.

Pentru mai multe informatii accesati www.monom.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/ghiziiromaniei

Confirmare pana la data: 10 octombrie 2013

Participare: Intrare libera

Taguri: atgr