Târgul D’ale gurii

Locul desfasurarii: Palatul Culturii si Restaurant Cotnari

Organizator: Directia Agricola Iasi in parteneriat cu Prefectura si Primaria Iasi alaturi de Kalahnikov si Atipico

Târgul D’ale gurii

Stimate concetăţean al nostru!
Te rugăm cu plecăciuni, să acorzi un pic de atenţie acestei invitaţii.
Dorim să te invităm la un târg, un târg cu D’ale gurii. Doar că nu este unul obişnuit, ci unul care va dori să-ţi prezinte bunătăţile pe care ştiu să le gospodărească cu mâinile lor concetăţeni de-ai dumitale, sunt toate roade fabricate în Iaşi.
Fabricat în Iaşi este un concept care vrem să ne unească pe toţi, să ne găsească pe toţi şi să îndestuleze pe toţi.
Sunt bunătăţi făcute din roadele pământului nostru, bunătăţi după care tânjim de ani de zile. Bunătăţi despre care aproape am uitat, fiind mereu cu ochii după ceea se face aiurea. Doar că nici un beneficiu nu ai de la acestea; banii se duc pe alte meleaguri, sănătatea îţi este mereu în primejdie, bunăstarea se aciuează aiurea.

Noi o s-o aşteptăm pe Domnia Ta, între 5 şi 7 noiembrie la Târgul D’ale gurii , pe esplanada Palatului Culturii sau la Restaurantul Cotnari (nume predestinat), între orele 8,00 şi 20,00.
Vei pleca cu tolba plină fii sigur şi cu inima împăcat să fi cheltuit banii pentru concetăţeanul tău, care la rândul său te va ajuta în acelaşi fel, pentru că şi el va înţelege la rându-i.
Deschiderea oficială va avea loc pe data de 5 nov., ora 14,00 la Restaurantul Cotnari
Cu preţuire, te aşteptăm! Şi cu urări de sănătate şi prosperitate!!


Ion Manzatu

Despre ATIPICO

Agentia de publicitate, numita cindva Vektor Design, a aparut pe piata in 2002 din nevoia de a oferi servicii de design unei companii cu nume de marca: ABplus. De atunci numarul clientilor a crescut, astfel ca firma Vektor Design se bucura de un portofoliu bogat care vizeaza marci de renume pe piata locala. De la design, treptat, agentia s-a orientat catre servicii complexe ce privesc strategii de brand, marketing si relatii publice, dar si realizarea de proiecte ample de amenajari interioare pentru firme iesene.
Incepind cu anul 2008, Vektor Design isi urmeaza parcursul creativ sub un alt nume ATIPICO. Din ce in ce mai exigenti si cu un portofoliu in crestere ne indreptam spre a creste impreuna produse care sa devina branduri. Ne dorim sa fim altfel, ne propunem sa fim atipici.

Participare: Intrare libera