O noua gama sisteme de supraveghere video HD de la Atu Tech

Sibiu - 4 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie

Live site

Atu Tech, cel mai mare retailer de securitate din Romania, aduce in premiera in mediul online sistemele de supraveghere AHD. Pe scurt aceste sisteme inregistreaza imagini de mare definitie, cu o rezolutie mare HD sau FULL HD si transmit semnalul pe cablu coaxial sau FTP.

Analog HD

Analog HD

Atu Tech, cel mai mare retailer de securitate din Romania, aduce in premiera in mediul online sistemele de supraveghere AHD.  Pe scurt aceste sisteme inregistreaza imagini de mare definitie, cu o rezolutie mare HD sau FULL HD si transmit semnalul pe cablu coaxial sau FTP.  Pe piata din Romania exista deja multe sisteme de supraveghere HD, unele sunt pe protocol IP si altele sunt HD peste coaxial insa toate au limitarile lor. Sistemele de supraveghere IP au o anumita intarziere a semnalului si nu pot transmite imagini pe distante lungi iar sistemele HD-SDI (asemanatoare AHD) nu pot transmite imagini pe distante lungi si sunt deasemenea foarte scumpe. Cu ajutorul Atu Tech oricine poate avea astazi un sistem de supraveghere HD la un pret decent. 

Ce inseamna rezolutie HD?

Rezolutiile camerelor de supraveghere HD sunt adesea cunoscute ca  720p sau 1080p. Rezolutia 1080P mai este cunoscuta sub numele de FULL HD. Cea din urma poate salva inregistrari la 1920×1080 pixeli iar 720p salveaza inregistrari la 1280x720 . Pentru a face diferenta fata de sistemele analogice clasice trebuie sa stiti ca cea mai mare rezolutie pe analog in momentul de fata este 960x480 – 960H . Astel chiar si rezolutia HD este mult mai mare fata de 960H iar cea full HD este cu mult peste.

O imagine mai mare are potentialul de a monitoriza in detaliu un spatiu mai mare si astfel vei avea mai putine camere de supraveghere si vei economisii timp si bani.

Sistemele AHD pot inregistra imagini si ale camerelor de supraveghere analogice si ale camerelor HD. 

Cel mai mare beneficiu al sistemelor de supraveghere AHD este ca poti sa faci upgrade la un sistem nou fara sa schimbi cablajul. Te folosesti de cablurile tale vechi pe coaxial sau FTP si inlocuiesti doar DVR-ul si camerele de supraveghere. Cu foarte mare usurinta poti avea un sistem de supraveghere HD. Nu ai nevoie de video-baluni speciali sau alt tip de cablaj si daca ai cateva cunostinte de PC nu mai trebuie sa chemi un instalator.

Noi am sesizat ca oamenii doresc sisteme de supraveghere video HD la preturi mici. Nimic nu se compara cu tehnologia megapixel HD. Tehnologia Analog HD permite camerelor de tip analog sa ofere calitate superioara la pret foarte mic, usor de instalat si usor de integrat in sistemul de supraveghere analogic existent.

 

Alege sisteme de supraveghere AHD de la Atu Tech deoarece:

 

Poti avea un sistem de supraveghere HD sau FULL HDTransmit imagini de calitate pe distante lungi fara latentaPoti utiliza cablurile pe care le ai deja (Coaxial sau FTP)Se instaleaza foarte usorSe utilizeaza foarte usorCastigi bani atunci cand faci Upgrade la sistemul de supraveghere vechi

Despre ATU TECH

Compania noastra importa si distribuie produse dintr-o gama larga de produse de securitate: sisteme si camere de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces pentru vile si sedii de firma, automatizari porti culisante si bariere electromecanice adresate atat firmelor instalatoare cat si consumatorilor finali.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atu-tech/o-noua-gama-sisteme-de-supraveghere-video-hd-de-la-atu-tech