4 zile de reduceri la BabyFest - 20-23 Noiembrie, Palas Mall, Iasi

Iasi - 11 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Prima editie a festivalului BabyFest , dedicat copilului isi deschide portile joi, 20 noiembrie, in Palas Mall Iasi .

BabyFest va fi o sarbatoare a copilului, plina de evenimente de entertainment pentru copii si parinti, prezentari de servicii si o ocazie perfecta pentru a achizitiona cele mai moderne si accesibile produse de puericultura, imbracaminte si incaltaminte, accesorii camera copii, carucioare, mobilier copii, produse alimentatie bio, produse de baie si igiena corporala, servicii medicale si financiare.

BabyFest 2014, Palas Mall, Iasi

BabyFest 2014, Palas Mall, Iasi

 BabyFest va fi un eveniment regional care va oferi locuitorilor din zona Moldovei oportunitatea de a accesa cele mai bune oferte, cele mai performante servicii si cel mai distractiv mod de a-si petrece timpul liber alaturi de copii lor.  

Razvan Moisoiu - Marketing Manager Eventex

Festivalul va fi structurat pe 4 directii de interes:

BabyFest | Expo – Zona in care companii din industria de profil vor expune si comercializa imbracaminte, incaltaminte, jucarii, produse de puericultura mare (carucioare copii, scaune masina, landouri/scoici, mobilier camera copii, patuturi, mese infasat, etc.) si mica (produse pentru baie si igiena corporala, articole pentru sanatatea si cresterea copilului, alimentatie si nutritie, articole hranire etc), produse de ingrijire si vestimentatie gravide , societati de asigurari si servicii bancare de economisire

 

BabyFest | Edu – Companii ce au ca specific componenta educationala vor promova si comercializa servicii si materiale educationale. Vor fi prezente: scoli si gradinite private, servicii after school, agentii de baby-sitting, ateliere de creatie, scoli de dans, edituri si librarii, asociatii non-profit.

 

BabyFest | Medical – Furnizori de produse si servicii ce activeaza in industria medicala (servicii maternitate, obstetrica si ginecologie, pediatrie, companii celule stem, stomatologie copii, psihologia copilului si a familiei) vor expune si prezenta servicii specifice.

 

BabyFest | Entertainment – Vor fi desfasurate activitati de entertainment  precum:  teatru de papusi, concurs pentru bebelusi – baby crawling, concursuri interactive de creatie pentru copii, face painting, entertaineri  (mascote, personaje desene animate etc.), tombole cu premii in produse pentru vizitatorii festivalului, discoteca pentru copii.

Parintii sunt invitati la BabyFest de Joi, 20 Noiembrie pana duminica, 23 Noiembrie intre orele 10-22 in Atrium - Palas Mall Iasi.

Pe baza bonului de cumparaturi se participa la tombola BabyFest.

Contact:

http://babyfest.ro

https://www.facebook.com/BabyFestExpo

contact@babyfest.ro

Despre BabyFest

Eventex Iasi - Organizator de evenimente, targuri si expozitii

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babyfest/4-zile-de-reduceri-la-babyfest-20-23-noiembrie-palas-mall-iasi