Concert aniversar ACT la El Grande Comandante

BUCURESTI - 16 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment


Formatia ACT aniverseaza joi, 19 noiembrie 2009, incepand cu ora 20.30, la El Grande Comandante (Str. Viitorului, nr. 26) , un an de la lansarea, in aceeasi locatie, a albumului de debut, “Exact”.

Concert aniversar ACT la El Grande Comandante


Formatia ACT aniverseaza joi, 19 noiembrie 2009, incepand cu ora 20.30, la El Grande Comandante (Str. Viitorului, nr. 26) , un an de la lansarea, in aceeasi locatie, a albumului de debut, “Exact”. In plus fata de concertul – maraton, care prefateaza turneul “fACT up Nation Tour”, publicul va avea parte de cateva surprize muzicale, dar si posibilitatea, pentru primii 15 platitori, de a primi cadou albumul “Exact”.
“Daca ne uitam inapoi, cred ca am trait intr-un an cat alte trupe in zece. Pe langa concertele de rigoare, am reusit sa scoatem un album, am reusit sa producem un videoclip, am schimbat componenta formatiei, in bine. In plus, pregatim un turneu national si lucram la al doilea album. Nu e foarte simplu, desi experienta membrilor trupei este mare. E ca atunci cand o firma celebra de bauturi racoritoare scoate pe piata un nou produs – dureaza pana cand produsul ajunge la un numar multumitor de consumatori. Totusi, am zis ca trebuie sa ne oprim un pic si sa facem un mare chef alaturi de cei care ne sustin si ne asculta muzica”, spune George Costinescu, liderul ACT. Asadar, un show in forta, marca ACT.
Vor incalzi spiritele bucurestenii Spitfire - http://www.myspace.com/spitfirebandromania
Info suplimentare: www.myspace.com/trupaact
Intrare: 10 RON (primii 15 platitori cadou un CD cu ACT)

Despre Ballance Production

www.myspace.com/trupaact
mcostinescu@ballance.ro
mcostinescu@ballance.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ballance-production/concert-aniversar-act-la-el-grande-comandante