Ultimele trei concerte ACT in 2009

Arad - 11 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Formatia ACT incheie anul in forta, cu trei noi concerte. Dupa prestatiile de la Galati (Abyss Rock Bar – 4 decembrie) si Mangalia (MHT Camping – 5 decembrie), baietii vor concerta la Arad (Nerv Club – 18 decembrie), Resita (Rock Café – 19 decembrie) si Deva (John’s Café – 20 decembrie).

Ultimele trei concerte ACT in 2009


Formatia ACT incheie anul in forta, cu trei noi concerte. Dupa prestatiile de la Galati (Abyss Rock Bar – 4 decembrie) si Mangalia (MHT Camping – 5 decembrie), baietii vor concerta la Arad (Nerv Club – 18 decembrie), Resita (Rock Café – 19 decembrie) si Deva (John’s Café – 20 decembrie). Concertele vor incepe in jurul orei 21, iar biletele, la preturi mai mult decat accesibile, se pot cumpara la intrarea in club, in seara concertului.
E bine de stiut ca primii 15 platitori ajunsi la fiecare dintre locatii, vor primi cadou albumul trupei, “Exact”. De asemenea, toate concertele vor fi ilustrate prin fotografii pe www.trupaact.com si www.myspace.com/trupaact.
Pe site-ul trupei exista, in premiera, si un ID de Messenger adresat fanilor, unde cei interesati pot discuta direct cu membrii formatiei.
Asadar, ACT pregateste un sfarsit de an incendiar, cu trei concerte de exceptie, de la care va recomandam sa nu lipsiti.

Despre Ballance Production

www.trupaact.com

www.myspace.com/trupaact
mcostinescu@ballance.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ballance-production/ultimele-trei-concerte-act-in-2009