BE DIFFERENT- Eveniment lansare carte 12.12.2012

Locul desfasurarii: Restaurant Gondola

Organizator: SERBAN&SERBAN si CAMELIA AGACHI

BE DIFFERENT- Eveniment lansare carte 12.12.2012

„Unici şi diferiţi” reprezintă o apariţie-eveniment pe piaţa de carte din  România. Dificil de pus sub o etichetă, ea este de fapt cea mai fidelă ilustrare  a titlului: o carte unică şi diferită. Pleonasm?... Cu atât mai bine! Ideea de  exces (acesta e sensul cuvântului grecesc πλεονασμός) simbolizează cel mai bine  intenţia cărţii de faţă – e nevoie de exces, de ieşirea din tipare, de debordare  peste şabloanele stabilite pentru a reuşi să vedem diferit lucrurile şi să începem să schimbăm ceva în interiorul nos... tru spre a putea spera la  schimbarea lumii. Este totodată o carte de dezvoltare personală, dar şi o  autobiografie spirituală, un îndemn la schimbare interioară, dar şi viziunea  unei lumi diferite. „Unici şi diferiţi” e, mai ales, o carte extrem de sinceră. Ea izvorăşte din experienţa de viaţă (spirituală, mai ales, dar şi profesională) a celor două autoare care doresc să împărtăşească cititorilor o metodă de  vindecare testată personal. Trăim într-o lume angoasantă, incertă, nivelatoare a  diferenţelor, intolerantă. De aceea, găsirea unui drum propriu, care să ducă la  o viaţă liniştită, echilibrată, armonioasă este din ce în ce mai anevoioasă. Cartea de faţă e o pledoarie pentru întoarcerea către sine, o invitaţie lansată fiecărui cititor de a-şi descoperi unicitatea, resursele interioare şi de a le  exprima în deplină libertate, asumându-şi contribuţia la crearea unei lumi  diferite.

Astăzi, din ce în ce mai mult, oamenii par depăşiţi de propriile probleme,  sunt copleşiţi de responsabilităţi, sunt înghiţiţi de malaxorul societăţii, care  amestecă diferenţele într-o masă amorfă, din care unicitatea fiecăruia nu se mai  poate distinge. Uităm adeseori pentru ce muncim, uităm de ce suntem aici şi, în  final, uităm că suntem fiinţe irepetabile. Mai putem spune, oare, că suntem  unici, că suntem diferiţi? Reuşim să fim diferiţi faţă de tiparele sociale  nivelatoare, faţă de stereotipuri şi prejudecăţi? Sau, nu cumva, am reuşit să fim diferiţi numai faţă de noi înşine, faţă de adevărul nostru personal, să ne  îndepărtăm de la ceea ce am putea fi?…

Dar oare ne-a învăţat cineva cum să ne exprimăm unicitatea? Suntem conştienţi  de propriile resurse, de valoarea noastră ca fiinţe umane?

Autoarele Andree si Alina Serban doresc ca prin lansarea acestei carti sa lanseze un intreb proiect denumit ca si cartea " Be Different " un proiect despre care veti afla mai multe in cadrul evenimentului de pe 12.12.2012

Va asteptam cu multe suprize diferite la un eveniment diferit, cu personalitati diferite, cu proiecte  si idei diferite, intr-un cadru diferit.

Citeste mai mult: BE DIFERENT- Eveniment lansare carte

Confirmare pana la data: 12 decembrie 2012

Participare: Intrare libera