Lansare carte „Unici si diferiti " - carte românească de dezvoltare personală

Locul desfasurarii: Restaurant Gondola

Organizator: SERBAN&SERBAN

Autoarele Alina şi Andreea Şerban, alături de Editura Trei  au plăcerea de a semnala lansarea unei apariţii inedite pe piaţa de carte din România. În data de 12.12.2012 la ora 18.30 , la Restaurantul La Gondola ,Str. Nicolae Caranfil 2 C,va avea loc lansarea cărţii „ UNICI SI DIFERITI ”, una dintre puţinele cărţi de dezvoltare personală scrise în limba română. Cartea face parte dintr-un poiect mai larg al celor două surori gemene, o iniţiativă menită să pună în legătură persoane, companii şi organizaţii care gândesc şi acţionează diferit, pentru crearea unei lumi diferite.

Cartea îşi găseşte inspiraţia în experienţa de viaţă personala si profesionala a celor două surori .  Autoarele extind rezultatul propriei  experiente  ca o noua paradigma care ajuta pe orice persoana sa se adapteze la un mod diferit de viata ca pe un nou  mecanism de funcţionare a relaţiilor interumane în lumea contemporană. Modelul cel mai răspândit e acela al fiinţei umane care respectă modele de viaţă oferite de-a gata, care adoptă convingeri ale altora, care perpetuează scheme de gândire copiate, care aspiră să fie altceva decât ceea ce este cu adevărat. Cartea doreşte să trezească în rândul cititorilor sentimentul că este nevoie de conştientizarea faptului că suntem cu toţii diferiţi şi că fiecare este responsabil de propria persoană şi de cum îşi modelează viaţa.

În capitolele cărţii structurate in 3 parti, respectiv Different People , Different Business si Different World, pot fi găsite modalităţi, tehnici, exerciţii prin care oricine îşi poate conştientiza resursele şi poate înţelege ce înseamnă să fie diferit. Scopul e acceptarea de sine şi acceptarea celorlalţi, în virtutea principiului că toţi ne asemănăm prin faptul că suntem diferiţi. Adaptarea la noua paradigma de viata pentru cititor, paradigma care poate fi aplicata atat in viata personala, in munca sau propriul business. Experienţa cititorului va fi cu totul deosebită: „vei afla cum să faci ca fiecare zi din viaţa ta să îţi aducă ceva nou, ceva diferit, ceva ce vei descoperi la propria persoană, acel ceva unic, care nu ştiai că există.”

Toţi cei interesaţi de această carte, de proiectul „ Be Different ” sau de întâlnirea cu autoarele, pot răspunde invitaţiei de a participa la evenimentul lansării, alături de personalităţi ale pieţei de carte, ale spaţiului publicistic, dar şi persoane cunoscute în lyfe-style din România. Cartea va putea fi achiziţionată la eveniment, în magazinele din Romania sau poate fi comandată online pe site-ul www.unicisidiferiti.ro

 Pentru mai multe informatii: info@unicisidiferiti.ro

 

 

Confirmare pana la data: 12 decembrie 2012

Participare: Intrare libera