Targ inedit de Ziua Indragostitilor "FOOD MEETS ART"- BRASOV

Locul desfasurarii: Centrul Cultural Reduta, str. Apollonia Hircher, nr. 8 Brasov

Organizator: NO LIMIT EVENTS

Nu stii ce cadou sa oferi partenerei/partenerului in cea mai romantica zi a anului?

Ofera-i un cadou inedit, intr-un cadru inedit: "O cana de budinca cu jeleu"

Te-am facut curioasa/curios?

Vino in  Centrul Cultural Reduta din Brasov , la numai 2 minute de Piata Sfatului, incepand cu 15 februarie pana pe 17 februarie intre orele 10:00 si 20:00 la un targ inedit de cadouri si nu orice fel de cadouri ci unele dulci si gustoase.

Intre orele 10:00 si 20:00 ale celor 3 zile de expozitie vei avea ocazia sa intalnesti diversi expozanti de dulciuri din 5 tari( Turcia, Austria, Italia, Romania, Grecia)  expozanti care iti vor prezenta diverse produse inedite intr-un context inedit dar iti vor oferi si divese informatii nutritionale.

Alaturi de expozantii din domeniul food va fi prezent si un artist plastic care va crea diverse vase personalizate pentru a aseza armonios dulciurile pe care le vei oferi Iubitei/Iubitului.

Vaze, scrumiere, pahare si obiecte decorative ornate cu Lokum(specilitate turceasca,  un fel de rulada de rahat din fructe) in care artistul va aseza jeleuri, fructe confiate, fructe din zahar, trandafiri de ciocolata, bomboane cu visine, briose si multe altele.

Toate acestea  se vor imbina armonios pentru a crea cadoul special intr-o zi speciala plina de romantism pentru persoana speciala din viata voastra.

 

Va asteptam cu multe suprize dulci!

Intarea este libera!

Echipa NoLimit Events, BRASOV

Persoana de contact pentru detalii despre targ, Doina CIUREA.

www.nolimit.ro

nolimit.events@yahoo.ro

 

Confirmare pana la data: 15 februarie 2013

Participare: Intrare libera